pomoc - mršavljenje |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 16:06 |
|
pozdrav,
visok sam š92cm i imam šš0kg... krenuo sam na dijetu al imam problem kod vecere jer me hvata kriza i moram nesto pojest.tjekom dana jedem raznoliko od ribe do povrca i tjestenine,ali kruh pokusavam u potpunostu izbaciti.poceo sam vjezbat jakim tempom s programom shaun T insanity i mogu rec da mi ide. pitanje je sta jesti navecer, a da je lagano i najvaznije zasitno?pokuso sam s zelenom salatom,radicem,rotkvicama ali mi bas neide s tim.puno hvala na odgovoru. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni sir i maslinovo ulje/kikiriki.. Riba sa povrcem.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra ideja,fino i zasitno,pokusavat cu ubacivat sve vise ribe zbog proteina(najbolja mi je pastrvka)jer sam poceo jako vjezbati i upala se osjeca danima.ima tko ideju za shake koji se pije poslije treninga,ali bez onih whey proteina jer nisam u mogucnosti kupovat ih,vec shake s sastojcima tipa banane,jogurt itd.?
vec se 3 dana drzim ovog rezima,tesko je al se mora i nadam se da necu odustat |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
popijes 500ml jogurta.. dodaj med u to jer ti trebaju brzi UH.. evo sada sam procitao i clanak da je mlijeko odlicno za PWM.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto nemozes kupovat whey. nemoj mi samo rec radi cijene jer whey se moze nabavit isplatnije nego da muckas kojekakve gluposti |
||
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma mozda bi i kupio,ali sam nov u svemu tome pa bi probo nestio kila izgubit ovako pa ako krene pocet ubacivat i whey najprije zbog treninga koji ga zahtjevaju..
cito sam nesto i vidio kako spremju shakove s jogurtom,smrznutom bananon i zitaricama koje se izmiksaju.ja sma probo i dosta je fino al sad kolko je korisno neznam Edited by TopForm |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ti rokaj po mlijeku davore, javi razultate za mjesec dana Al pocetniku ipak ostavi neki drugi savjet, na kraju krajeva s toliko kg viška, PWM mu je najmanja briga. Stvarno mi je žao da pored svih ovih stickija, faq-ova, blog postova, i dalje nicu pocetnicke teme. Mislim da bi zoki trebao uciniti nešto po tom pitanju, pdf pocetnici npr lakše njima, a bome i nama |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davor je dobro rekao za posni i ulje za veceru. A za smrsat, drasticno rezanje UH i pici po cardiu. Vise manjih obroka. Posoje nekih shakeovi u zamjenu za whey, ali vjeruj, whey, voda i dex su za pocetak najbolji izbor, jer dost brzo djeluju.
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davor pili li ga pili po tom posnom i mastima Ja bi rađe tu povrce stavila (lisnato)...može ga tonu pojest zbog negativnih kalorija i zasitno je zbog vlakana...nikakve salatice, rotkvice i ostale gluparije za vrapce...Top form, nakrcaj tanjur brokulama, uvali komad mesa, zalij malo sa maslinovim pa mi onda reci da si ostao gladan ...a UH nebi baš drasticno rezala...smanjivat malo po malo...i da..ja bi rađe kruh ostavila umjesto tjestenine Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Doduse to za drasticno rezanje UH je diskutabilno, preformulirat cu: meni je upalilo, mozda nekom drugom i ne bude tako |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zapravo i nije diskutabilno da li ce nekome upalit jer hoce sigurno :) ali mislim da je kod izbacivanja određenih namirnica bolje ic postepeno...za pocetak ih držat ujutro i oko aktivnosti obavezno, a samo ih navecer izbacit...tako se ima više prostora za spuštanje kad se dođe do plafona.. ..naravno, može i drasticno srezat, ili cak potpuno izbacit na tjedan dva što je recimo ideja atkinsa i montignaca, al ja bi rađe polako, nema potrebe za tim....samo ih naucit tempirat i pojacat aktivnosti..to najprije Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jos jedna opaska, kod drasticnog rezanja treba imat celicnu volju, jer je nekoliko poznanika to pokusalo, sto je nazalost rezultiralo yo-yo efektom, nisu se mogli suzdrzat, a stvari vrlo lako krenu naopako. Tako da je za vecinu bolji Gymkin savjet, ali ako se zele brzi rezultati, moze se ic na drasticnu opciju uz dobar trening.
Edited by Furai |
||
|
||
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
|
zaletio sam se do konzuma nakupovo brokula,celera,sampinjona i pastrve...povrce s negativnim kalorijama..sad cu kombinirat i smislit nesto,pokusat cu izbacit kruh potpuno a ponekad ubacivat pastu i krumpir,a sto se tice PWM trenutno me nezanima dok ne izgubim na masi....o tome cu poslije mislit...uza sve to pokusat cu jos vise vjezbat i nadam se da rezultati nece izostat.
hvala svima na odgovorima |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pwm bi triba uzimat, ako ne shake onda nesto pojest,jer treningon se trose misici i to triba pokrpat da se nedesi veliki katabolizam
|
||
TopForm
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda mi je najbolje nesto jednostavno ubacit poslije treninga kao sto je davor23 rekao jogurt i med,ili mozda bananu smiksat s tim...tek sam pocetnik u svemu tome,nadam se da cu jednog dana i ja drugima pomagat ko vi meni.trenutno cesljam forum post po post.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo naprid
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |