But enough about me... |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06 Travanj 2010 at 21:39 |
|
...lets talk about my biceps.
![]() Oke, bit cu ozbiljna... ![]() ![]() Eto, i ja kao velika vecina fitovaca ili onih koji ce to tek postati uglavnom samo lurkam po stranici, bombardiram se informacijama i motiviram za nove pobjede. Uclanila sam se prije koji mjesec i tada mi je skoro sve o cemu se tu diskutiralo bilo enigma (i dan danas- ja i teretana smo ko krava i balet, ili tocnije, krava i baletna dvorana ![]() ![]() Moj interes su bile nutricionisticke teme i vježbe koje ne ukljucuju nužno teretanu kao okoliš ![]() ![]() Ja imam svoj sport (tj. borilacku vještinu), to je Krav Maga(3 puta tjedno/2 h, a uz nju odrađujemo treninge Kettlebellom (2 puta tjedno/š h, i evo otkako je zatoplilo, u dnevnu cardio aktivnost ubacila sam i trcanje (iako sam ga se grrrozzzila prije ![]() Napredujuci u kondicijskom smislu, shvatila sam da sam ja tip osobe za malo spartanskiji tip treninga, mi imamo mješani trening pa mlatim ![]() ![]() ![]() Apropo toga da im je bed tuci cure ![]() ![]() ![]() Bome sam se raspisala, a nisam skoro ništa rekla. ![]() Ugl, ja sam vam jedno 26ogodišnje dalmatinsko dite ![]() ![]() ![]() ![]() Ali obecajem slike za Slike forumaša i to jako brzo! cim se riješim posljedica Uskršnjih grijeha... ![]() Poprilicno sam u treningu, uredna i u slaganju dnevnih menija, pijem i proteine za PWM(jer mrzim jesti navecer a treninzi su mi do 23:30), a ako mi bude potrebna strucnija pomoc- imam Vas! ![]() Lipi pozdrav ![]() Edited by chaxy |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lijepo...oduševljavajuce.....welcome ......
![]() |
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
Hvala draga Dalila.. a koji te tocno dio oduševljava?
![]() Btw, tvoje stopalo je dobro? |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Hej, dobro nam došla!
![]() Uz ovako iscrpno i zaista zanimljivo predstavljanje, još mi je draže da smo te upoznali i da si nam se pridružila. ![]() Definitivno si ušla u đir, ocito je da ti ne fali motivacije ![]() Svaka cast, samo tako nastavi ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Dobrodosla fajterice
![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
Kate, hvala, hvala...
![]() Otkako sam došla hocu se ukljucit u forum, ali uvik odustanem, te nisam kompetentna da bih savjetovala, ali ni toliko neupucena pa bih sve pojedinacno pitala, te ovo, te ono... A i uglavnom sam odgovore na vlastite nedoumice nalazila sama listajuci teme. ![]() Ali fora mi je kako ste se međusobno socijalizirali pa eto i mene da se predstavim. ![]() @ Davor: Hvala fajteru, dobar jezik... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
To što se fajtaš...pogotovo sa muškima... ;) I like... ![]() ![]() ![]() Ma dobro je stopalo...ignoriram to što još nije kako treba.....kompenziram neke stvari...ali od treninga nisam odustala....;) Još nije zarasla rana...i malo bolucka...ali izdrživo je... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hehe... fora je, zanimljivi su nam treninzi i u tom smislu... pogotovo borba na parteru ![]() ![]() ![]() Ma ja više volim sparirati s muškima na treningu...dobiješ dojam pravog napada (što i je bit Krav Mage- obrana od napada). Od š00kilaša se ipak treba znati obraniti, a od žena sam se znala i prije ![]() ![]() Zato mi vježbe nekad izvodimo zatvorenih ociju (ne znaš s koje strane dolazi napadac niti kako ce te napasti), ponekad treneri usred vježbe ugase svijetlo pa se snalazi kako znaš i umiješ ![]() Ne daj se... znam kako ti je, i ja sam opet ozlijeđena... damn, nikako na zelenu granu sa zdravljem. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A što ga mogu nadrobit ha?
![]() ![]() Bolje bi bilo da sam KM temu otvorila a ne ovako... ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Bome opasna neka fajterica
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Bojiš se? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
haha.. jel bih trebao? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma neeee... ja sam opasna samo kad me napadnu ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hehe.. srecom da nisam napadac
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
brišem ti ono "fajteru" sa pocetka topica
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Chaxy, dobrodošla u FIT ekipu i na forum!
![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |