Sirevi - koji? - osim posnog! |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2010 at 14:50 |
|
Da li jedete koje sireve, osim posnog naravno.. ?
Koji su to sirevi? I koliko cesto ih jedete? Ja sam osobno veliki fan sireva i mogao bi ih vjecno grickati.. Volim sireve:
Pokušavam izbjegavati punomasne sireve i gledam da imaju što manje mlijecne masti.. Znam da ovakve vrste sireva nisu najzdravije, no poneka kriška u sendvic ne bi smjela zasmetati toliko.. A vi ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja gauzu pojedem samo onda kada jedem pizzu.. i to je to..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A koliko je to cesto? .. i vjerujem da je gauda.. |
||
|
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam 25 kilometara od francuske granice i redovno idemo kod njih po sir.
camabert je meni omiljeni,imaju i neku light verziju sa 5% mm. meni se svidaju uglavnom sve vrste sa orasima. imaju i jednu vrstu smrdljivog sira,onako zute loptice,prozirne skoro i smrde ko vrag. okus im je za š0 samo ga ne smijes rukama dirat inace kud ti,smrad za tobom |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe.ispravka..gauda,da.. A jednom u 2 mj.. i to je to.. |
||
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
obožavam sve sireve osim onih jako smrdljivih i onih pljesnjivih.
podravec OBOŽAVAM |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, stvarno ima svakakvih. Jedino koje od pljesnjivih volim jest gorgonzola. To u kombinaciji s njokama i piletinom -- mmmmmmmmmmm! |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki jel ti to neko istraživanje radiš pa svako malo neka tema sa novom namirnicom?
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
radije mu napisi koji sir volis, mozda ti i posalje koju kilu.. |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ š volim dosta sireve... sad u zadnje vrijeme neki domaci kao mladi tako nešto.. okus je kao između tvrdog i posnog, fora |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja volim one kocke parmezana.. to bi cijeli dan jeo..
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Isto tako nastojim pronaci sir sa što manje m.m. u suhoj tvari
Prije sam znala kupiti neki mladi ovcji sir, lagano se mrvio, very tasty, ne preslan, slatkast onako. Nema ga više Znam kupit RIBANAC SNACK- tvrdi sir ribanac , ali u kockicama, idealan za grickanje, nema puno masti Zatim, isto tako kupit znam LIGHT MOZZARELLU u Lidlu, a na istom mistu i neki mix sireva (ementaler, trapist, edamer) narezani isto u light verziji. To je trenutno sniženo sa nekih š7 i nešto na š4 i nešto kuna, trk u Lidl, ljudi Ofkors, ni neki namazi nisu loši. Preferiram sirne (na pravoj sirnoj bazi) umisto mlijecnih koji su krcati vrhnjem i nisu baš nešto. Edited by Kate |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skužio sam da nismo još diskutirali / razgovarali o nekim osnovnim svakodnevnim namirnicama. Samo smo se primili tune, posnog sira, jaja i sl. šunka / kobasica / sir su sada na pladnju i valja o tome diskutirati. A i sigurno ce biti padobranaca ... koju šunku da jedem.. a sir.. Ugodno s korisnim spojimo. A i uvijek dobro dođe ovakva diskusija, možda saznamo po koju namirnicu koju nismo probali ili kupovali do sada. |
||
|
||
Superman
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sireve sam izbacio iz prehrane. Od sireva jedem samo posni i posni. Pošto
mi ne paše jesti onako direktno iz ambalaže, odnosno onakvog kakvog ga kupimo, smislio sam si nekoliko recepata. Uvijek ga mixam sa štapom, sa razno-razim "dodacima". Koji sir mi preporucate, a da nije posni? Koji se još može koristiti - jesti, a da ne (nazovimo to) šteti mojoj prehrani? |
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imas u lidlu onaj zrnasto,4% mm ima,ja jedem njega isto zadnih dana jer mi je posni polako dopiz***!
i exuisa ima sir za mazanje sa 0,2 mm i ja njega koristim ko majonezu! dodam u njega malo soli,limuna i kasicicu senfa. pa uz "majonezu" dolazi jos i francuska salata iz koje je izbacen krompir i grasak,a u zamjenu dodat celer i brokula |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tvrdi, polu tvrdi, meki sirevi, topljeni itd itd svi su ok u određenim kolicinama i ako se jedu kao p+m obrok. Nema ti šta štetiti osim ak nije neka bijesna uh+m+p kombinacija. |
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |