8. mart - žene dirigiraju |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2010 at 09:58 |
|
Žene (FITovke),
sretan vam 8. mart odnosno dan žena! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fala zoki, baš lijepo od tebe :)) btw: prosljeđujem cestitku dalje curama na fitness.hr :)))))))))))))
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretan dan zena.. iako po meni, svaki dan pripada zenama
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
misliš se sad izvuc za sve ono što si prijetio gym girl da ceš ju tuci? Ženskom dijelu forumske populacije želim da budu uspješne, fit, i dobre prema svojim gorim polovicama (ako zasluže) |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha.. ne, od toga se nece izvuci.. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kako su nam dobri decki Hvala, i ja također proslijeđujem cestitku curama ali na kraju krajeva, šta ce nama neki poseban dan kad nas ionako bez vas nebi ni bilo Nema tu odvajanja, svi smo skupa u ovoj prici - ostalo su samo pokušaji da se proda koji cvijetic više na ovaj dan Ajde idem dignut uteg par puta da proslavim to |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svim ženama i onima koji se tako osjecaju želim sve najbolje!
|
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
srecan vam 8. mart cure!
danas ce dabude poklona |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ovo valentinovo, ovo je international stuff i ima malo dužu i jacu povjest Click me Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno vam žene, uživajte dok možete, sutra je sve po starom |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sretan dan žena i tebi thorn :))) hahahhahhhahhahha:) ups.. pocinje honey na novoj tv... bokic ... hihiihihiihih
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha..bas tako.. srecom da je mojoj curi danas rodjendan, pa nije 2 dana u godini po njenom |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a djevojcice, djevojke , žene... i ja se pridružujem cestitkama....
Kad bi barem svaki dan bio ovakav... |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala deckima i curama na cestitkama, a ja uzvracam istim
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |