ajmo svi! |
Post Reply |
Author | ||
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2010 at 19:32 |
|
koliko se inace krecete osim planiranog (-trening)?
dal pješacite puno do kuce od posla,vodite li psa u šetnju,jeste li na nogama cijeli dan itd ili ste pak "screen-ager"?? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace sam redovni pješak prije svega zbog gušta, a dodatno zato što nemam vozacki
Nažalost, slabijeg sam zdravlja pa zimi zbog niskih temperatura, vlage i bure malo smanjim te aktivnosti jer odmah imam problema s disanjem Ipak, s prvim zrakama sunca ja picim van jer jako volim šetat, to me opušta, smiruje - ma najbolja terapija za sve! Kad god imam vremena, također raspalim neku dobru music i tancam |
||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
od kad dođu prvi topli dani pa dok ne dođu prvi hladni dani, dakle nekih 8 mjeseci u godini, svakog dana jedva cekam da sjednem na svoju mašinu
Svakome preporucam bicikl - popravlja hrpu stvari na organizmu, a svakako isticem disanje i povecanje kapaciteta pluca. P.S. a najvece je opaliti iz Zagreba do Bjelovara za 3 sata, a vlakom mi treba 2h 45 min ukupno od kad krenem iz sobe dok ne dođem doma, a još me i ne ožeže karta po džepu |
||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja kažem |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja setam svaki dan na poslu bar 2 kilometra
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |