Zobene pahuljice |
Post Reply | Page 123 25> |
Author | ||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Listopad 2009 at 20:41 |
|
zanima me koliko valjakju ove pahuljice, kupujem 1 kg i dodje zobenih, razevih, psenicnih pahuljica, nesto voca, koja grozdica...na 100 grama ima ukupno 4-5 gr masti, uh oko 60 i bjelancevina 10 recimo...mislim da su bez secera, sad me zanima jel to dobro ili da predjem na ciste zobene, rezove i psenicne(maloprije sam ih kupio u prodavnici)...btw sta je zobena kasha, 100% zobene?
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:20 |
||
awesome :))
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo šta si naveo je tipican musli, sad jel bez šecera(dodanih)-to moraš vidit deklaraciju, šta piše na kutiji.
Musli je mišung pahuljica, suhog voca i možda orašastih plodova i/ili sjemenki ponekad s extra sugar, nekad bez toga. Nije tako ni loše ako šecera NEMA, jer, mislim si, ionako je dost slatko s tim suhim vocem, ne? Ali, ipak...ima za kupit cistih pahuljica NO NOTHING ADDED -u solo varijanti ili tzv. "pahuljicni mix"-od svih žitarica pomalo. Zobena kaša može se napravit i od pahuljica(brza varijanta) i od pravog zrnja/kaše(moraš namakat dan ranije, malo predugacak postupak, ako mene pitaš, al me ne pitaš, nego tražiš info samo ) Jesi kaj razumio od ovog mog trkeljanja tu? |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha jesam Kate, pa da tu ima malo voca ne puno, ja mislim da su bez secera ali nisam siguran. Ma nista sad samo kupio tri vrste ciste onako bez icega, pa cu sutra poceti kuhati onako u vodi...a sto se tiche zobene kashe jel to ide ono da stavim pahuljice u vodu ili prije prokuham pa stavi preko noci da omeksaju :D...btw hvala ti Kate
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, te ti trebaju Ne moraš ih cak ni kuhati (za razliku od zobene kaše), a ako ih vec kuhaš dovoljno je kratko, do 5 min i manje. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj majko evo upravo ih jedem prije faxa(mozel se kako majoneze staviti u ovo?...salim se )...samo me zanima kad sam jucer kupovao cist zobene doslo mu si listici zobenih, a neko mi je rekao da treba kod zobene kashe doci nepreradjeno zrno, sad ne znam mozel i ovako,...kuhao sam nekih š0 minuta u vodi i dodao par brusnica da ima ikakvog okusa...ili da dodam med jel valja? |
||
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Majoneze?! I'm shocked!
Joke, my friend, it's a joke. Mislim da se pahuljice kuhaju 5-š0 min, moš stavit brusnice, a valjda i meda malo. A moš i pospit cimetom, daje okus slatkog iako u njemu nema ni C od CUKRA |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma listici, da, to su pahuljice, kod kaše ti je zrno... Možeš i med, možeš i cimet...dodaj što ceš, samo ne majonezu covjece - ni šalit se |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa jel velika sad razlika izmedju pahuljica (listica) i cijelog zrna, citav grad sam obisao i nigdje nema cijelog zrna aaa...evo danas dva puta prokuhao u vodi i stavio malo cimeta i bananu nasjeckao...gori zemlja
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel to to Flyn? Ako je, deri ...i ne moraš tolko prokuhavat, ovo ti je vec spremno za jest ako ti se da žvakat |
||
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja jedem prokuhane na vodi.. i zlicicu meda.. najbolja marenda :D
|
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
te su gym...joj poslusao sa Kate i stavio cimeta i par brusnica haha...predobroooo :)
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
jelda da je? jedva cekam jutro
|
||
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
ahaha nisi humana nikako...ono kao da ides na neki put pa od uzbudenja ne mozes zaspati
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta ceš, vidiš kako sam skromna kad se dorucku veselim - i to još zobenima
|
||
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad sam se i ja poceo veselit zobenima.. damn... da imam para vise, jeo bi zob 4 x dnevno svaki put sa whey-om ovako mi je dovoljno samo ujutro |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page 123 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |