Vicevi, šale, video |
Post Reply | Page 123 23> |
Author | |
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Lipanj 2009 at 10:06 |
ovdje pucajte sve viceve , smješne slike, video bilo šta samo da je smješno
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kreni ti s vicevima / šalama / pošalicama.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
- "Reci mi poglavice Oblace koji pluta, kako uspiješ smisliti ime za svako dijete koje se rodi u našem selu?"
- "Pa vidiš sine, to je mene naucio još moj otac. Kad se ujutro probudim prvo što ugledam daje mi inspiriaciju za novo ime. A zašto me to pitaš Dva psa koji se *ebu?" Plavuša se jada prijateljici: - Ah, trebam se naci s deckom, ali sam potpuno zaboravila jel u 8.30 ili 3.80? Pita jedna plavuša drugu: - Znaš li ti što je crni humor? - To je kad se smiju dva crnca! Edited by Zoki |
|
|
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
evo meni jedan omiljeni: zašto slon ima okrugle noge: da lakše može skakti po lopocima lol
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
majmun-marmun uff nebrem se prestat smijat
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
pijan je od do |
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=3u0QF5GJ730 pogledajte ovo (kak slozit link da ne moram ici copy paste , nego da samo kliknem na njega i gledam)
Edited by niXa |
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
ova strelica zavinuta
|
|
niXa
Post Options
Thanks(0)
|
thx
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=šuwOL4rB-go&featu re=related
|
|
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo i od mene malo.....
Našla dva luđaka pištolj,pa prvi kaže: -hebo te,vidi univerzalna lula!! a drugi: -vidi ima i specialno paljenje! povuce okidac i ubije ga. -a hebate jaka duhana Nesposobni su sposobni sposobne uciniti nesposobnima. Zaštp samo š0% žena ide u raj??? Jer da ih bi išlo više bio bi pakao Nek se dame na forumu ne naljute na malu šalu |
|
Kuruza
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahahahahahahahhahahahahaha....to još nisam vidio. Koji luđaci |
|
Post Reply | Page 123 23> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |