Skijanje |
Post Reply |
Author | |
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2009 at 22:38 |
Ljudi kaj mislite di je najbolje ( super ugođaj za sitne pare ako to postoji ) za otici na skijanje??? Jel itko skija tu? |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Francuska, bilo koje mjesto
Da se nac i za ispod 2k kn, a provod je vrhunski - jedina negativna strana je put. Ja bio 2x Tignes i jednom Les2alpes (mislim). Ovi jednodnevni izleti su svugdje super, cak i kod nas, bjelolasica/sljeme. Platak bi trebao bit i nesto bolji (nisam bio). Bio na Mukinjama kod Plitvica - to je najmanje skijaliste koje sam vidio do sad, š staza, tanjuri, 200metara spusta, ako i toliko - grah je dobar doduse Ovo malo sto sam ja vidio, Rogla u Sloveniji mi se cini najbolje za ulozeno za jednodnevni izlet, dosta je blizu a imas puno opcija tamo (brzo/sporo, dugacko/kratko). Ove godine sam mislio ic na skolu skijanja ako ne bude skupo, inace bordam |
|
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko ti je trebalo da nauciš boardat? ... Edited by jumok80 |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda 2 sezone, tak nes, prva da opce skuzis druga da malo ispoliras. Sve
ovisi koliko si na snijegu zapravo, trecu sezonu kad sam isao sam bio u Fr i jos 3-4 puta po vikend uspio ulovit, te godine sam ispolirao znanje, dobio sigurnost bas i tak. Od 4 god sto sam s curom, zadnje 3 nisam bio na bordanju, nije ona bas za snijeg i onda meni mutavo ic solo s ekipom - ispadam mulac neki al ove godine ju vucem negdje van, dosta mi je |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |