Anketa o vasem izgledu |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Studeni 2009 at 10:54 |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moras linkat tocno na svoj blog, jer ova stranica svakome otvara vlastiti (Moj) blog.
Tvoj blog i anketa: https://www.fitness.com.hr/blog/Program_prehrane.aspx |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tocno. Sada vidjeh. Hvala na ispravci.
|
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mene odvede na tvoje blogove ali ne vidim nikakvu anketu nigdje
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na mome blogu desno je anketa.
|
|||
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Glasao.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oh :D eto, nisam zadovoljan, glasao
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Glasao.
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam, ali cu biti uskoro!
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidim da bome nitko nije kompletno zadovoljan izgledom.. Hocemo li ikada to biti?!?!
|
|||
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da ako imas vremena posvetiti se samo tome a rijetko tko to moze. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
duboka tema, ali odgovor ustvari nema veze sa sportom.. psihologija, filozofija, teologija možda.. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odgovor je u nama.. Ako smo zadovoljni sobom, i drugi ce to primijetiti.. Ali tesko da cemo ikada biti zadovoljni sobom.. |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ja bi to rekla ovako... svatko od nas ima neku viziju kako bi volio izgledat...neovisno o onome što je neki ideal lijepog ajmo to tako rec....e sad tu treba znat procijenit koliko je realno doc do toga i ako je, koliko imamo vremena i volje ( a i financija) za to - ako se sve to poklopi možemo ocekivat da cemo svakim danom bili sve zadovoljniji s onim što vidimo u ogledalu - i mislim da je to bit svega - iz dana u dan bit sve zadovoljniji. Sad koliko je moguce da jednog dana budemo zadovoljni š00%.....hmmm bi li to uopce i bilo dobro? što bi nas onda guralo naprijed u nove izazove? I da dođemo do 99%, uvijek ce nas onaj vražji š% kopkat negdje... Nekog savršenstva nema nigdje...valjda baš zato da bi nam bilo zabavnije, da se ne uljuljkamo previše u to savršenstvo Ja nisam zadovoljna, ali imam viziju i na putu do nje sam sve zadovoljnija :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja imam jako preciznu viziju, radim na njoj i trudim se usput zabavljati, tako da mi ne bude tlaka taj hard work.
Izazovi i samo izazovi, a nabrijana sam za svladavanje izazova! |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh ta vizija. Jedno je kako se mi zamisljamo, a drugo je jel mozemo mi tako izgledati zbog svojih gena i prirodne konstitucije. |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |