Vježbe za "skidanje"stomaka? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Listopad 2009 at 21:59 |
|
Koje vježbe su dobre za "skidanje " stomaka???? Poslije poroda imam prilicno velik stomak.. trbušnjake ne radim jer mislim da su oni za stvaranje trbušnih mišica što meni ne treba.. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
crobni trening i prehrana.. nema drugog treninga za skidanje stomaka...
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/crobni-t rening.aspx |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sanjalica 29, slobodno procitaj:
Mršavljenje nakon trudnoce crobni trening - davor ga je postao, no evo linka... Skidanje trbuha = kardio aktivnost + regulirana zdrava prehrana. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam da se ta koža na trbuhu i nakon skidanja sala jako jako teško i sporo vraca na mjesto da bi trbuh izgledao onako fino zategnut.
Moja frendica je smršavila prije 3 godine i tek sada joj se stanje popravilo. Ostale su joj one crte zbog preklopa kad je sjedila..sada se puno manje vidi iako nije skroz do kraja nestalo. Ima neki trik za to? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmmm pa koliko je smršavila? Teško da su te crte mogle ostat, ja bi prije rekla da se tu ima još malo za skinut |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
auf ona je u cca godinu dana doživjela metamorfozu, a kroz naredne 2 godine je to tesala vježbama mislim da je sigurno š5 kila bilo u pitanju ali baš mi je svaki put pokazivala to na trbuhu kak je nezadovoljna |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjezbe sa skidanje stomaka su u kuhinji.. dok se priprema hrana.. i na biciklu, dok se ide kupit hranu
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ne znam, skinula sam i ja š0 kg pa mi je trbuh ravan sad :) al ja sam cijelo vrijeme lupala po trbušnjacima (jer ih obožavam radit) dok sam istovremeno tesala prehranu i predalirala ko manijak.. kažem, cudno mi je da su joj te crte ostale, prije bi rekla da joj se sad svaki put naprave kad sjedne, teško da se ne micu 2 godine |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato i mislim da je možda od viška kože pa joj se preklapa svaki put kad sjedne..ali u zadnje vrijeme su se smanjile |
||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo da malo podignem ovu svoju temu.. naime ja još uvijek nisam skinula stomak.. pored hodanja i trcanja koje se preporucuju kao crobni trening ja nemam vremena za odlazak u teretenu..i samim tim ne znam nikakve druge vježbe imate li neki dvd za vježbe kod kuce ili slicno?
|
||
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
|
i da, skinula sam tek oko 5 kg
|
||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tiha voda brijege valja
zrno po zrno pogaca - kamen po kamen palaca |
||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
||
sanjalica29
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemam ti ja strpljenja više za te lagane varijante mršavljenja... meni treba neko ucinkovitije rješenje...
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako nemas strpljenja za lagane varijante mrsavljenja onda postoji samo jedno rijesenje,noz
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema ucinkovitog brzog rijesenja osim liposukcije... dugo mrsavljenje rezultirat ce ti da dugo ostanes mrsava |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] dugo mrsavljenje rezultirat ce ti da dugo ostanes mrsava
[/QUOTE] ... i da budeš zdravog organizma i bolje se osjecaš. U prvom redu vježbaj radi sebe, a tek onda radi drugih A nož nije vježba. |
||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |