Trbušnjaci |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2009 at 10:14 |
||
Jeste li svjesni koliko vaše držanje može utjecati na trbušnjake?
Probajte stati pred ogledalo, uvuci trbuh i ispraviti se kao da vas je netko povukao za tjeme. Ako se takvog držanja budete pridržavali tokom cijelog dana, izracunajte sami koliko sati na dan vježbate trbušnjake, a to je ipak bolje od 3 serije u teretani, zar ne?! |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definitivno dobra vježba za trbuh!
Ima pozitivan efekt i sprijeda i straga(kicma). Sjecam se kako su nas davnih dana naši roditelji ucili hodati uspravno s knjigom na glavi, a da ti knjiga pritom ne smije pasti. I stvarno je bilo efektivno! Imaš pravo, Theia, trebali bi cešce obratit pažnju na držanje kad stojimo, hodamo i kad sjedimo. |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Je, s knjigom na glavi - SA šTAPOM ISPOD PAZUHA!
Ali se zato danas svi dive kako hodam kao da sam metku (ili taj šTAP ) progutala! |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aaa, ja hodam ko nigger kakav haha :)
|
|||
awesome :))
|
|||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe....
A moj Neandertalac se polako ispravlja uz mene, prije je to koma izgledalo! Muški znaju stvarno grozno hodati.... |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je mati jednom rekla da hodam kao da sam bure zajašio
Inace ljudi kažu da imam karakteristican hod ponešto ali ovako nešto sma cuo prvi put p.s to nema veze s držanjem leđa ali kad vec pricamo o hodu |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni su znali reci da hodam "k'o da sam oslobodio Vukovar"
imao sam dosta problema zbog toga, dok nisam prokužio o cemu se radi |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni kazu da grabim rukama dok hodam.. ko mevjed.. hehe
a ja mislio da imam sarmantan hod |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ahahaha a sta radis rukama da mi je znati :) |
|||
awesome :))
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
he he.. to me nona vrijedja.. jer mrzi siroka ledja, pa kad su ruke onako odvojene..smijeh..
a jos hodam na naprijed.. :D |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
šta su tolki latovi da ne možeš spojit ruke uz tijelo? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisu li nam svima? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa jesu ako namjerno konstantno odmiceš ruke od tijela kako bi stvorio dojam momka koji ima prevelike latove |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa nisu tolki latovi.. ali recimo ledja su mi od cijelog tijela najjaca.. njih ni necu toliko radit vise.. jer mi se ne svidja na moju visinu bas..
ma tako mi i stari hoda, ko medvjed.. ima š82, i š3škg , i jos vjezbajuci ledja, mi se vise ruke odmicu.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja se držim jednog, leđa nikad ne mogu bit prevelika
nemojte mi malim vas sad stavljati slike ronnia i ekipe jer ne mislim na to :D |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |