POZDRAV |
Post Reply |
Author | ||
4001
Viden/a u gymu Joined: 10 Listopad 2009 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2009 at 00:31 |
|
Ja se zovem Enes,iz susjedna Bosne i Hercegovine...Bavim se bildanjem vis š godinu...sto zbog sporta jer sam se bavio dzudom i karateom...
Moj problem je to sto me ima ko brdo a ne vidi se nigdje misic pa trazim pomoc...reci te mi sta treba uraditi da se vratim u formu da iscrtam te misice.... |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro nam došao Enes, tj. 400š!
Again, the more the merrier. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro nam došao!
Slobodno pokreni temu u podforumu "vježbanje" pa cemo popricati svi o tvome problemu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodosao Enes..
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro došao Enes! Manje papati, više trcati |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
4001
Post Options
Thanks(0)
|
|
ama smanjio sma hranu 30% ali idalje samo masa a nigdje se ne pokazuje misic.... |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
gledam sliku...ovaj...khm....brdo? Mislim da si malo krenuo u krivom smjeru....daj ti vrati onih 30% Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
4001
Post Options
Thanks(0)
|
|
ama ja sma ti jedan od najvecih i natezis dzudista u BiH..zato govorim da sma ko bedo...a ima i vecih ljudi to je definitivno... |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jarane nemoj ti smanjivati hranu za 30% neego ostavi tako, samo gledaj sta jedes, pregledaj malo forum FIT/FAQ procitaj, uzmi si slobodno, ne stidi se :)
a pod vjezbanje slobodno iznesi svoj problem gdje cemo ti svi pokusai pomoci u njegovu rjesenju ja sam se ovdje pravo udomacio |
||
awesome :))
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa koliko kg imas?? jer ovako ne djelujes nesto krupno.. osim ako imas 2m..
valjda radis krivi program vjezbanja, nema druge.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
4001
Post Options
Thanks(0)
|
|
ama aj sam ti š85 cm ali imam 85 kg i iakvi su najgori..zato meni nema skoro nikog nema u klasi vecinom su teskasi iz jacih klasa... |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa dobro.. nisi ti tezak.kolko si rekao da si masivan, mislio sam da ces reci š00 i nesto kila... he he
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |