trebam savjet |
Post Reply |
Author | |
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2014 at 19:00 |
Evo ovako, znaci zbog svojih zdravstvenih problema receno mi je da u potpunosti izbacim bijeli secer (sto naravno je prihvatljivo), proizvode s kvascem, i sve proizvode od kravljeg mlijeka, znaci ukljucujuci mlijeko,posni,jogurt.. Smijem kozje, tako da cu piti domace kozje i sir kad ga uspijemo kupiti. E sad problem je whey, pretpostavljam da znaci da i njega moram izbaciti. Sad nemam pojma sto da uzmem nakon treninga.. A da nije mlijecno ni whey.. A opet jaja svakog dana mi se ne jedu.. Preporuceno mi je da pijem bademovo i rizino mlijeko, ima li to kakvu hranjivu vrijednost?
Ako imate kakav savjet pisite |
|
Didii
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2014 Status: Offline Points: 164 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda ribu ili sojino mlijeko?
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne smijem ni soju
Jedino riba i jaja, riba, jaja.. |
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko sam ja shvatila, postoji vise vrsta praskastog proteina, neki se rade od sirutke, neki od sojinih proteina,a neki su izolati iz mesa.
moguce da bi ti ti zadnji odgovarali. navodno su i najkvalitetniji, iako najvise kostaju. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavljam da misliš na klasični pwm brzi obrok nakon treninga - ako je tako zašto jednostavno ne pričekaš da dođeš doma (ako treniraš u gymu itd.) i pojedeš nešto konkretno? Složi si normalan obrok i to je to. Meso, jaja, riba...samo s tim ima dosta kombinacija. Iskoristi i malo biljnih proteina - mahunarke, orašaste pa imaš amaranth, quinou.....ne zamaraj se previše periodom nakon treninga kao da je to najbitnije, jedi kvalitetno cijeli dan i dobro treniraj i bit će ok. Što se wheya tiče... probaj konoplju ako soja otpada :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
Nasla sam na webshopu neki veganski mix proteina od rize, graska i jos necega. Ti su bez okusa?
Mozda probam to.. Samo su skuplji :( |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |