Slike forumaša |
Post Reply | Page 123 229> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2007 at 00:01 |
Bilo je par prijedloga od strane forumasa i evo sada omogucavamo temu gdje mozete stavljati svoje slike i gdje postoji mogucnost komentiranja.
Ajmo ljudi da vidimo koliko ste fit! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, pa ajde vi drugi krenite sa stavljanjem slika Ja sam dosta mrsav, ali s obzirom kakav sam bio pred dvije godine (jos 9 kila manje nego sada) ovo je sad jos i prihvatljivo, ok je Ali procijenite vi (kliknete na sliku da se otvori veca ) , slika je u polumraku, namjerno je tako slikano da bude fora Edited by Ive_ri |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ive stvarno imas fantasticnu gradju za ovaj sport i mislim da bi mogao nesto postici(ozbiljnije) Stvarno imas potencijala. Lijepo si prosirio ramena,prsa su ti dosta razvucena . Odlicno 5 nisam ovo ocekivao. Sad me stid stavit svoje slike....
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A daj , sad me jos i ti sprdas, ne vjerujem ovo!
Daj stavi te svoje slike pa da se ja jos vise osramotim A i bilo bi vrijeme da i drugi forumasi pocnu stavljat svoje slike |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cure sto cekate ?!
Da vidimo ta fit zenska tijela na kojima se radi preko cijele godine. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Daj ajde sta sad svi filozofirate, pa stavite barem sliku samo face, ili normalno neku sliku s frendovima, ne morate sad u badicima, cure! (iako bi bilo pozeljno)
Ajde malo, ova tema nema smisla ako ce bit ovako Svi s foruma bi trebali ovdje staviti barem sliku face da znamo s kim pricamo, ajde ljudi tema stoji vec par dana Edited by Ive_ri |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu stavit sutra... |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja neznam ni kako se stavlja slika
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Uploadas sliku na Image Shacku ili nekoj slicnoj takvoj stranici i onda ovdje stavis link i onda ti se ovako pojavi kao meni
Jer se nemoze direktno iz kompa, jer to na ovome forumu nije omoguceno pomocu attachmenta da se mogu stavljat thumbnailovi direktno iz kompa |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
...
Edited by Lega |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
btw. ive , potpisujem cabin komentar , mogo bi se ti ozbiljnije bavit
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ive ive, pa tu mi nisi bio poslo :) ajd ti, sto si led probio..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Lega, mogao si i facu stavit, ali nema beda, glavno da je netko napokon stavio sliku
Sad ce šime uskoro |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
..
Edited by Lega |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Momci jos š0kg+ misicne mase i bit ce bolje ;)
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
e da si me vidio prije samo godinu dana i sad...
jedva sam i ovo nabio Edited by Lega |
|
Post Reply | Page 123 229> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |