disanje |
Post Reply |
Author | |
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2014 at 18:12 |
kod bencha npr. je opcepoznato pravilo da udah ide kod spustanja, a izdah kod dizanja (tako i ja radim). dalje, citam da kod cucnja neki rade obrnuto. kako se na kraju radi? kako vi?
ja radim kao ovo u prvoj recenici sve vjezbe.
|
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
moze netko napisat sto je ispravno?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja iskreno da ti kažem se ne opterećujem disanjem i ne mislim na to...tijelo automatizira disanje tada :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
izdah kod težeg djela pokreta, kao i u benchu tako i u čučnju i ostalom... Mett, treba misliti na to ;)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaš da ja ne mogu 2 stvari u isto vrijeme
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svašta s tobom Jedna stvar pomaže drugu pa se probaj usredotočit
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Znaš kako ja pazim na tu kontrakciju da jednostavno ne razmišljam samo osjećaj kako mi uteg para vlakna mmmm :$
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |