plivanje i trcanje |
Post Reply |
Author | |
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2014 at 04:30 |
cuo sam jednog prijatelja kako kaze da dobri plivaci ne mogu biti dobri trkaci i obrnuto. ima li u tome nesto? meni nema nikakve logike, kad su obje aktivnosti aerobne...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto ne? Mogu trčati mogu plivati dobro...
E sad ovisi pod šta tvoji prijatelji misle... netko tko cijeli život se odlučio na jednu disciplinu teško da može biti dobar kao u trčanju ili obratno... ili trenira sve...a zašto plivači ne bi trčali ili obratno hahaha paradoks Nema veze što su obje aktivnosti aerobne ...Utrka na 400 metara profesionalnom atletičaru je anaerobna aktivnost, a nekome tko lagano trči aerobna. ;) Postoje discipine ne znam točno ime.... gdje i trčiš i plivaš... no normalno nije komercijalan sport kao nogomet... i eto možemo na yutubu pogledati.... Sve u svemu... Možeš biti funkcionalan... ali u profesionalnom sportu... teško da možeš takve dvije stavke držati pod balansom...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Duatlon, Triatlon, Iron Man, Double Iron Man.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
dugo nisam nista napisao na forumu pa da se malo aktiviram,
nema razloga da dobri plivači ne budu dobri trkači, radi se o tome da je netko tko trenira samo trčanje definitivno bolji od nekog tko trenira trčanje i plivanje a isto vrijedi i obratno bitna je disciplina za koju treniraš, ako se baviš s obje stvari dobar si i u jednom i u drugom ako se dovoljno posvetiš |
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
aquatlon - plivanje pa trcanje :D
mislim da je ovo dovoljno ^^ |
|
pomalo_stari
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm to nije istina ako bi radili jedno i drugo vjerovatno bi mogli ja mislim da je tvoj prijatelj to mislija u smislu-a znam iz osobnog iskustva da je istina- da te 2 aktivnosti ne pogađaju iste skupine mišića tj. ako npr u bazenu moš preplivat bez previše muke par kilometara to ti ne garantira daš moć pretrčat par kilometara...osobno preferiram plivanje jer je puno zdravije a i više se umoriš iako ti se ne pari jer si u vodi :D
|
|
?Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |