Savjeti? |
Post Reply |
Author | |
heatthrob
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2014 at 15:08 |
Trebaju mi neki savjeti kako smršaviti, pogotovo u području struka/trbuha. Imam 21 godinu, visoka sam 167cm, težim 71kg. Svaki dan sam na bajku, minimalno 6km. Zanima me koje bi mi vježbe odgovarale i kakva prehrana?
P.S. Vegetarijanka sam. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto si svaki dan na bajku? :) To je onak vožnja iz gušta, po prirodi ili tako nešto ili drmanje po sobnom jer misliš da ti je potrebno? Big difference :) Treniraš li još što? Inače, dobrodošla Nadam se da dobro kombiniraš namirnice, s obzirom na vegetarijanstvo . A da to ne ostane na samo da, ne ili ponekad daj ti nama primjer 3-4 dana jelovnika da vidimo što se tu dešava i što se da sredit ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
nažalost, nije moguće ciljano mršaviti, samo u globalu, ali naravno, to će utjecati i na kritična mjesta :D ako voziš iz gušta/potrebe bicikl vani, to je super način gibanja pa se igraj intenzitetom vožnje |
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
heatthrob
Cita FAQ Joined: 15 Travanj 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
@gym_girl Zato jer mi je odličan iz više razloga; super vid transporta, uživam na njemu i čini mi dobro. ;)
Kombiniram namirnice sasvim solidno haha. Inače, u međuvremenu sam počela raditi Insanity i trenutno sam na danu sedmom, bez odustajanja. @trip-to-fit Naravno da ne možeš, možda sam se malo krivo izrazila. :D |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |