stara-nova baba |
Post Reply | Page 123 21> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2013 at 10:34 |
pozdrav,fitovci!
jel mogu i ja ovdje otvoriti svoju temu? Idem sve iz pocetka,krecem u teretanu,od ponedjeljka.Dakle ,za ozbiljno,pa cu ovdje pratiti samu sebe,napredak,vijesti i novosti! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Babooo moja otvorila si svoju temu!!! Jedva cekam izvještaje , U teretanu? Oh ima da budeš terminator
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,da,opametila se ja napokon!hahahah
uglavnom,kasnije ,danas se izmjerim,cm,i sve ostalo i fotke neke,tak da imam sve od pocetka,pa možemo pratiti napredak! baš se veselim,pozz!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja isto! Jedva cekam :D Pozz tipkamo se! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno !!! Pratimo pratimo !!!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno:))
Cekamo izvještaje |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad kad pocne jesti
|
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
|
GO,GO
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
ma vec jesam ko termit! |
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav dragi moji!
evo napokon sam se uspjela izmjeriti,jucer nisam imala vremena, jer je kod mene bilo vrlo prometno! dakle,ovako: vrat-32cm prsa-ispod pazuha-98cm prsa-90cm obujam ispod grudi-82cm širina ledja-36cm struk,iznad pupka-73 kukovi(tbuh)-82cm bokovi-89cm bedro-51cm list-33cm nadlaktica,biceps-26cm podlaktica-22cm malo o prehrani(navest cu neke primjere): D- zobena kaša,sa medom,mlijekom,kakao,cimet i mjerica whey-a,ili, dvije banane,jogurt,najcešce,bioaktiv,ili grcki,kava s mlijekom R- najcešce je piletina,puretina,rijetko svinjetina,riža,i povrce na lešo (brokula,cvijetaca,grašak,mrkva,blitva,mahune,dakle puuuuuuuuno,povrca,da sad sve ne nabrajam) + salate razne u dane kad treniram,prije treninga pojedem ili zobenu kašu ili posni skombiniram s još necim, cesto po putu od posla do doma jedem kikiriki trening je cca 60min. nakin toga,popijem whey, malo predahnem,otuširam se i jedem,najcešce dva kuhana jaja,posni, s rižinim krekerima,jogurt to je otprilike to. trening je do sada izgledao ovako: zagrijavanje,lagano,zglobova i kost,malo cardio,da mi krv procirkulira ,nakon toga se lovim utega, ustvari pošteno se zagrijem sa bucicama od 5kg,pocevši od ruku,biceps,triceps,odnosno sve viježbe odradim sa 5 kg,nakon toga sve ispocetka sa girjom od 8kg,nakon toga sandbag sa 20 kg,mrtvo cucnjevi,iskoraci,a ako imam snage dodam još 10 kg(znaci 30kg),pa ponovim cucnjeve,i mrtvo,iskorake sa 30 kg. sklekovi i zgibovi su mi još uvijek teški,napravim 10 sklekova,ni jedan zgib,ali uspijem 5 chin up:/ nakon,svega odradim cca 20 min. cardio,npr. marinci,jumping jack,sumo squats,i kaj mi još padne na pamet :) zatim,istezanje,lagano,i to je to,recimo. ugl. traje cca 60min. e,ad ovo je sve zbrda-zdola,neorganizirano i pocelo mi je ici na živce,jer cesto stanem,i ne znam koju bi vježbu radila. zato,sutra krecem u teretanu,za ozbiljno,da imam strucno vodstvo,i da vidim što još mogu,jer ja nemam nikakvih mentalnih ogranicenja,samo me zanima što može tijelo. ako tijelo bude kao mozak,ocekujem napredak! kasnije cu se fotkati,tj. moram žicati sina,da me slika,pa cu staviti fotke. eto,toliko od mene,za sada! e,jesam se raspisalaaaaaaaa,ajme ,sorry,ak je dosadno |
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravih,napomenuti,da sam na omronu mjerila sastav tijela
BF-26% miš. masa-31% potkožno 5 ugl. ovaj bf,mi nikak ne ide u glavu, cini mi se jako puno?! |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa super su ti mjere, hejj!! Jesi ti zadovoljna? Bez obzira na taj bf, i to...pusti to Kako planiraš raditi u gymu, hoceš imati neko vodstvo tamo?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
bok,gym!
da,idem u teretanu. ugl. vidjet cu sutra s trenerom,on na pocetku kad se upoznamo bolje,složi neki program. kaj se tice izgleda,ja sam zadovoljna,mišici su tu,ja bi još malo više,i da se to izdefinira,cisto me zanima što još mogu. sve je fino zategnuto,mislim da izgledam bolje nego kad sam bila mlada :) a,ovaj bf,sam mjerila u herbalife,na omronu,oni su mi sumnjivi,to su tak porihtali da mi uvale šejk,ali ja sam pametnija od njih,samo sam iskoristila besplatno mjerenje,hahahahaahah,jesam zlica!? :D |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi zlica draga, njih treba muljat kao što oni nas muljaju Ma odlicno , jedva cekam vidjeti slikice i pratiti tvoj napredak
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš mi je drago zbog tebe.Rijetka si,ako ne i jedina "baba" koja se toliko trudiš u tim godinama.Pratim te i jedva cekam nove detalje
P.S.ne da nisi dosadna,nego si i više nego zanimljiva. |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima
|
|
|
|
Post Reply | Page 123 21> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |