Fitnessmogul -Nakon dugo vremena |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Ožujak 2014 at 19:07 |
|
Obrisali ste mi topic pa sam odlučio opet otvoriti novi topic.Prošao sam strašnu fazu gubljenja kila po ljeti i bio pred rub anoreksije i smrti i samo 38 kg i strah od debljanja i brojenja kalorija i straha od masnoće.Nažalost nisam vas slušao i dalje po svome dok nisam odlučio stati na loptu i jesi bilo šta tj sve samo da dođem do neke kilaže i onda lagano kasnije početi vježbati i zdravije jesti.Prestao sam s treninzima dugo nisam vježbao al trebao bi uskoro i početi.I dalje stoji moja ovisnost o keksima domaćicama,znam da sam vas znao iznevjeriti i da sam gubio vaše povjerenje al hvala vam što ste bili uz mene i davali savjete uz one teške trenutke gdje su ljudi se prestrašili kad bi me vidili i uspio sam se vratiti na 50 kg jeduči sve zdravo,nezdravo,slatko sve bez srraha o kalorijama i debljanju.Rekreirao sam se išao sam brati šparoge .Odlučio uskoro opet početi s treninzima i da malo oblikujem tijelo,još imam problema s napuhnutim trbuhom.Mogu reći da sam zadovoljan prema onome kakav sam bio trenutna kilaža 50 kg.Savjeti kako dalje?
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne sjećam se točno koliko si visok ali ako krećeš vježbat više jedi i jedi zdravu hranu a jedan dan u tjednu si uzmi za opuštanje i domaćice i što god voliš tj napravi reset metabolizma, ako šeš trenirat radi treninge snage a ne izdržljivosti i nemoj se maltretirat s kardijanjem, to je to
lift, eat, sleep, repeat |
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
Ajde dobro je da se vracas na pravi put
Samo se zdravo hrani i neboj se da ces se udebljati pogotovo ako si fizicki aktivan. I da, pazi da te carina ne ulovi zbog sparuga |
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
172 sam visok
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
smao 50kg na tu visinu, hmmm, jedi ko lud i uvrsti tekuću hranu jer je tkao lakše ugurati u sebe i vježbaj ;)
|
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da samo 50 kg,ma sve žderem danas pojeo 2 komada homemade pizze,tanjur jagoda i fritaju s šparogama
|
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Savjeti za trening?
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako već nisi dobio 50 savjeta od svakog i za trening i za prehranu.... Radi full body treninge svaki drugi dan.. imaš ih masu na internetu
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok,
|
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
tijesto od pizze unutra pršut,sir,rajčica,salata kečap majoneza
tanjur jagoda i banana sendvić s mesom
|
||
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e moj mogule, kakav si ti kralj, evo ja baš pojeo tanjur višanja natopljenih u sok od marelice, odlicna kombinacija poslije zdjele pecenih rakova ;)
|
||
24/7
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha Jebe se tebi ja sam 5g više salate pojeo danas :/ i 13g piletine :/
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
omg mett, olako se igraš s kalorijama, no razumijem te, pukne covjek jednostavno ponekad i pojede brrrdo hrane, evo bas sam jucer nakon 300 dana pazenja na ishranu pojeo 2g torte od kokosovog mlijeka i 3g masnih grožđica te poslije popio 3 mjerice whey-a da spasim sta se da spasiti ;/
|
||
24/7
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to što si napisao pukne čovjek... nekada jednostavno ne može izdržati a da ne ubaci 5g više salate.... izgubio sam 2 kg čiste mišićne mase...mislim da ne znam šta da radim kuda da počnem...život mi je totalno kontra krenio :/
3g masnih grožđica Nisam dobro oprao salatu mislim da sam jednog puža pojeo to je koliko kalorija nisam gledao na tabli?
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morat ću se pokrenuti i raditi na svome tijelu nisam dugo trenirao bazirao sam se prvo da dobijem kile
|
||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gdje su napolitanke i domacica?
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |