Moj dnevni / tjedni jelovnik |
Post Reply | Page 123 358> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Kolovoz 2009 at 10:15 |
Kate je potaknula ovu ideju. Mislim da je odlicna. Tema je oznacena kao stalna, odnosno vidljiva je na vrhu podforuma.
Zapisujte ovdje svoj dnevni / tjedni jelovnik kako bi svi imali uvid u to što jedete i imali dodatne inspiracije za novim stvarima. što imate danas na jelovniku? Edited by admin |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad sam vec nacela temu, pocet cu ja.
Jucerašnji jelovnik: DORUcAK-8.30 h:1 Jabuka, Integralno pecivo sa sjemenkama(50 g), Zdjelica(nekih 170 g ) posnog sira, 1 Jogurt 1% m.m.) ME?UOBROK- 11h: 5 šljiva RUcAK- 14 h: Tanjur juhe od puretine i povrca Hrpica miješanog povrca iz juhe(mrkva, brokula, cvjetaca) 2 komada purecih prsa kuhanih u juhi Pola tanjura kuhanih mahuna, zdjelica miješane zelene salate(endivija, puterica divlji radic) POPODNEVNI ME?UOBROK/DESERT- 17 h: 1 Nescaffe Vanilija VEcERA-20 h: 2 tanke šnite malog crnog kruha (šnita je malo veca od Francuza), 1 hladna pileca prsa pecena dan ranije, malo hrena i senfa, 1 rajcica UZ TV-22 h: 2 mala suha keksica (ZLATKA/KRAš), 1 caša 100% soka od narance (po vrucini volim pijuckati rashladjeni sok bez dodanih šecera of course) Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:01 |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
super tema Danas: Dorucak --> 2 šnite raženog kruha + par feta purece šunke Trening PWM - oko 150 g posnog + breskva Rucak --> miješano povrce (brokule, mahune, gljive)+ salata (zelena, rajcice, krastavac) + kajgana od 2 jaja Me?uobrok --> ceka me još malo posnog sa bademima Vecera --> tuna + narezani svježi kupus, dvopek po potrebi Pred spavanje --> ako me ulovi kriza možda malo ementalera.. :) Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:01 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i ja cu danas: D:zobene + whey Trening PWM:whey + dekstroza R:Kriška punozrnatog kruha sa light sirom i paprika I nekoliko M&M-s,onih od kikirikija(jbg-nisam mogla odoljeti) Nescaffe R2:(da i to postoji kod mene jer je rucak š bio u š0:30)Zrnati sir +paprika+još malo punozrnatog kruha M:malo studentenfutter V:zapeceno miješano povrce sa sirom i brzo&fino vrhnjem za kuhanje Prije spavanja još možda malo badema Edited by carissima |
|
Aut vincere,aut mori!
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Baš mi je drago da ste se odazvale cure
I tako svaki put kad vam se da i imate za napisat neki meni razlicit od ovog danas samo pišite jer se tako dobivaju pametne ideje, a usporedbom s tuđim jelovnicima ljudi mogu otkriti nedostatke vlastitog. |
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izvrsna tema, izvrsna! Svaka cast na ideji!
Evo i mene. Jucer: dorucak: 1 velika šnita inegralnog kruha s š velikom žlicom pekmeza i š šalica nezasladjenog zelenog caja 1 mala kruškica medjuobrok: 2 srednje jabuke rucak: pecena pileca prsa, kupus salata medjuobrok: šacica lješnjaka vecera: š malomasnijogurt 2-3 vece rajcice Kroz dan 3 kave s mlijekom bez šecera Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:02 |
|
ivka
Post Options
Thanks(0)
|
E da zaboravih aktivnosti poslije vecere ( ne odmah) 1 sat vožnje biciklom i par sati živciranja zbog frajera...
Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:02 |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Thank You very much |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Dan 2.
DORUcAK- 1 Jabuka, Integralno pecivo, Posni sir, 1 Jogurt šetnja umjerenim tempom 30 min ME?UOBROK- Zdjelica domacih(eko) vrtnih jagoda RUcAK- Povrtna juha i povrce mix iz juhe(brokula, cvjetaca, mrkva, mahune) Brancin na lešo (cca 120 g), Blitva+krumpir lešo 18-19 h- Duga ruta po gradu i uz rijeku naizmjenicno sporije/brzo hodanje VEcERA- 2 šnite malog crnog kruha, 50 g purece šunke, šaka posnog sira, Miješana salata (zelena/rotkvice) Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:02 |
|
|
|
ivka
Post Options
Thanks(0)
|
Dan 2
Dorucak: 10 šljiva izmiksanih s 2 žlice zobenih i š žlicicom meda i s malo limunovog soka i 1 mali vražji medenjak, 1 šalica zelenog caja Medjuobrok: 2 srednje mrkve i nešto malo prije rucka 10 lješnjaka (neki su bili truli):) Rucak: peceno pilece bijelo meso, 1 svježa paprika i 1 svježa rajcica Vecera: 1 kefir (200gr) 1 luk srednje velicine, 1 paradajz Kroz dan: 3 kave nezasla?ene, 2 dcl cedevite Problem: vražja napuhanost-nadutost poslije rucka u toj mjeri da sam skoro izletila sa sastanka, vjetre s Dinare, makni see. Poslije vecere ništ... Ajde sad reci?! Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:03 |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ivka vjerojatno ti je to od šljiva i limunovog soka, ja osobno šljive ne smijem s nicim mixat jer me ionako napuhnu a ti si mješala i caj i sok pa valjda zato , al bitno da je prošlo ;)
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Ivka Možeš slobodno dodat u veceru malo posnog. Kava jel bila s mlijekom ili bez? Kava s mlijekom zna napuhnut, a ja sam npr. primijetila da ak brzo iza Nescaffea(with milk) popijem puno vode(jer sam iza tog jaako žedna),rezultat-strava nadutost. Sad malo pricekam s vodom i manje je. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod mene isti problem , zato sam i pocela taj nes sve više zamijenjivat zelenim, više me to razbudi nego ona slatka vodica, to mi je više kad me slatka kriza ulovi No, da dam svoj doprinos temi: Danas: D --> raženi kruh + pureca šunka + malo posnog 1. ME?. --> par integralnih krekera, kiwi R --> mahune + ribica (orada - mljaaccc) + salata od slatkog kupusa 2. ME?. --> oko 100 g posnog + 10-ak badema V --> (u planu ) tuna/jaja + mahune od rucka + salata Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:04 |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Da, stvarno. Al evo, ja ga sad najviše doma radim-stavim mliko 0,9 m.m. ne prevruce i ništa cukra. Posli toga pustim š5, 20 min i pocnem lagano pit vodu i problemi su puno manji. Probaj Gym, možda ce i tebi odgovarati.
Sad sam se navukla/navikla na ovaj dnevnik prehrane pa moram napisat i za danas: D- 1 Kašica bez šecera od marelica, Integralno pecivo, posni, 1 Jogurt MEdjU- Zdjelica vrtnih jagoda, Iscijedjeni sok od narance_caša R- Povrtna juha 1 fish na lešo(salpa-slicna oradi), blitva/krumpir sve lešo 1 Nes Vanilla V- 2 šnite malog crnog kruha, Posni, Ab kultura Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:04 |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad znam šta znaci kad se u narodu kaže "jedeš ko curica"
Al neka, simpaticne ste mi s tim vašim porcijicama heh Možda kad bih spojio nekoliko ovih jelovnika bih imao što pojest kroz dan |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
nisi daleko od istine ali što se mene tice, ovdje još i manje izgleda ovako napisano nego što ja ustvari pojedem pogotovo kod povrca nemam mjere... a sad cekam da ljeto prođe :) pa cu morat malo podebljat obroke i pocet još ozbiljnije s treninzima jer dosta forsiram gornji dio, a tu kost i koža heh..krecem na masu da se spremim za zimu |
|
|
Post Reply | Page 123 358> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |