cucanj i Deadlift |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | ||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Lipanj 2010 at 21:34 |
|
Ove dve vezbe su jako korisne i dobre, pa ulaze i u
powerlifting takmicenje. Al kad ih izvodim dolazim do problema sa krivom kicmom.. Kod cucnja mi se krivi kicma kada se spustim skoroz do dole, pa me interesuje da li vi stavljate ploce pod peta, da bi vam bila prava kicma (kako sam cuo od brata i drugih momaka da treba). I kod deadlifta kada treba da cucnem osecam zategnutost izmednju karlice i butine(inace odvojim oko š0 minuta za zagrevanje i istezanje).i da li vi kod deadlifta sipku podizete sa poda, il skidate sa stalka... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja imam problema kod deadlifta u donjoj poziciji, ali znam da je to do slabe fleksibilnosti.. ista me muci i kod cucnja što je vjerovatno i kod tebe!
Isteži zdjelicu i zadju ložu poglavito.. što više i bolje na kraju treninga nego na pocetku Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a bilo bi dobro i napraviti koji put poseban trening samo strechinga i fleksibilnosti....
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm, pitanje za ove 2 vježbe...jel mi dosta raditi s utezima od 4kg? dosad sam radila s 2.5 oko 3 mjeseca, ali trebalo je ispraviti nacin rada pa jel mi sad pametnije nastavit s 2.5 još neko vrijeme i npr radit 5x20 ili 3x 30 ili 4x25 i popravljat nacin rada ili da pređem na 4kg i radit 5xš5? ja stvarno neznam kako bi to trebalo ici za dobre rezultate...znam da za cucnjeve da bi i dalje imali funkciju, treba stalno mijenjati težine i ponavljanja ali neznam koliko cesto i kako
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cucanj radim 8x sa nekih 70kg, a deadlift 80kg 6x
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cucanj slabo radin,legpress mi je drazi. a DL s oko š00 kila š20 san maksimum diza bez gurtni,iman osjecaj da bi moga i vise ponavljanja svaki put ali mi iz ruku lagano klizi pa spustin
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nabavi gurtne i izvuci par ponavljanja više il dodaj još kila |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako baš hoce dizati više neka radi mješovitim hvatom |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam ih izbacio iz treninga prije sam ih stalno koristio, ali u zadnje vrijeme se totalno trudim bez njih, evo danas ako uspijem trebao bi raditi chin up sa 30kg 5x5 i bez njih, vidjeti cemo ocu li uspiti. |
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako nema magnezija, gurtne |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
Jucer sam prvi put u životu probao deadlift sa šipkom...bilo je predivno. Mislim da cu ubaciti deadlift u svoje treninge... :)
Edited by Sasa Rajnovic |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zvuci kao da se ljubav rodila između tebe i šipke , neka neka.. ne treba se samo na jedno koncentrirati... nije sve ni u girjama |
||
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedva cekam da krenem...u ponedjeljak cu vec odraditi, barem s malom kilažom malo za tehniku. Ne smijem previše forsirati jer mi je military press ipak na prvom mjestu.
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opa Radiš klasicni il sumo DL? E sad, s malo kg na šipci vecina ima dobru tehniku, racunaj i na to |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj.... meni te dvije vježbe fale.... :( Valjda sam to radim u teretani....
Jedva cekam da se vratim |
||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne radim još ništa :) Malo cu isprobati koji mi više odgovara s obzirom na dužinu ruku i tako to. Probat cu klasicni pa cemo vidjeti. Trebam sad skupiti nešto iskustva da bih uopce mogao donositi neke odluke... što se tice malih težina, ma to ovako dok dobijem malo osjecaja za kretanje + još uvijek ne znam koja je optimalna težina za mene, to jest ne znam s koliko mogu raditi ispravno. Budem ja još pitao za savjete |
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |