što od dodataka koristite ?? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
sportasica2
Viden/a u gymu Joined: 04 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Ožujak 2009 at 20:17 |
|
Koje sve proizvode koristite ??
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nivea krema za lice
šala mala |
||
sportasica2
Viden/a u gymu Joined: 04 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne ozbiljno pitam.. Si cula možda za Herbalife..
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Si cula možda za plavi oglasnik? |
||
sportasica2
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da zašto ??
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kakav bozji herbalife....nemoj vise molim te...dosta mi je vise tih padobranaca koji nude herbalife proizvode. Uglavnom, zakljucak: herbalife proizvodi ne valjaju i tocka. Ja osobno koristim whey od weidera i ponekad od pronutritiona. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fail. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo zoki - šta ce ti mali oglasi na forumu kad se može i u dodatke prehrane provuci
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja koristim:
redovito: Whey konc. Dekstrozu Malotdekstrin Kreatin monohidrat Glukozamin hidroklorid BCAAA ponekad multi vit i min (mogo bi pocet i to redovito ) i ZMA (samo jer imam još jednu kutiju koju sam prije uzeo) P.S planirma poceti što prije sa mega dosingom fish oil-a.. smao 300 kn mjesecno još.. no, vjerujem d acu odvojiti cim kupim još par stvari što se tice opreme Edited by Iluvatar |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje si te našao? Su te neke mutirane? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam ni skuzio Branched Chained Atomic Amino Acids to su ti extra jake |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja koristim:
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za obje verzije tih proizvoda postoje puno bolje opcije, a recimo taj scitec delite vjerujem da je slađi od domace pite od jabuka što ti, ja mislim, puno tog govori |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
theia nema pojma
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al je mljaaaaaaaaaaaaaac!
Prije sam uzimala Anabolic Whey: š obrok: š mjerica (29g) Energetska vrijednost šš5 Bjelancevine 2š,5g Ugljikohidrati 3g Masti 2g šecer 2g Kalorija iz masti š8 Delite: Bjelancevine š9,5g Ugljikohidrati 6,8g Masti 0,75g Aminogen š00 mg S obzirom na to da sam ja stvarno posvađana s uh, ovo mi je dooobra prevara same sebe! Baš da cu sad gledati na ta 3 grama više koja unesem cca 2 puta tjedno ako ne stignem jesti.... Decki, pa ipak nisam toliko pacijent! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |