Jedenje jabuka kasno navecer |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Studeni 2008 at 19:45 |
|
da li je štetno ukoliko se želi smršaviti pošto je jabuka namirnica koja stvara negativne kalorije, a opet spada u ugljikohidrate? |
||
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mozes li molim te pojasnit sto smatras pod negatvine kalorije??
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da tijelo više kalorija potroši dok probavi tu jabuku nego koliko ona sadrži
|
||
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za jabuku stvarno nisam sigurna recimo da ti se racuna u prosjeku oko š0% kalorija unesenih se potrosi na probavu jedino zasto jabuka mozda nije dobra navecer...jer kao razbudjuje ostalo nemam pojma bilo bi dobro d se javi netko tko vise zna |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma jooooooooj........ ti i jabuka, jedi ako si gladna!
|
||
Dzony
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A bre cuj ovako, moj iskren savet jeste da ne jedesh notju pred spavanje ., aj ok vecera pa to fino se svari i tak to, al kasnije da uzmes jabuku pred spawanje vala sestro moja to ne valja... jer tada mi kazemo zeludac a kako vi neznam.
Tada zeludac se bori se grci i zdrobi tu jabuku koja je veoma teska za varenje, a kada preko dana jedes ti se ipak kreces i lakse mu je da se grci i to zdrobi i fino svari. Znaci nemoj rokati jabuku pred pawanje i josh ces imat samo stomacne tegobolje :D :D |
||
Maksimalno treniraj ili idi Kuci!!!dosao malo i na ovaj forum, ;)
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
**zamišljam želudac kako drobi jabuke
|
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo nije potrebno pisati, forum je na .hr domeni pa pretpostavljam da bi barem to mogao izostaviti ako vec neceš promijeniti pristup jer nije da smeta, ali forsiraš svoje porijeklo.
Ovako su objašnjavali tjelesne pojave još u doba antike |
||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odine, mislim da ne ne forsira svoje porijeklo nego brijem daje to njemu normalno a tebe bode u uši malo!
nije da je zamjeriti ali ajmo svi lakše malo.. pošto vidim da su neki osjetljivi |
||
Monique
Viden/a u gymu Joined: 06 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam citala na par mjesta da voce opcenito ako jedeš treba ga jest do podne :P jer sve vitamina sto iskoristis bolje unijeti tad :P navece kad pojedes to jednostavno ajmo rec "trune" ne iskoristis sve to.
druga stvar ako ustajes u podne :P onda vjerovatno imas cijeli dan za iskoristit vitamine valjda se na to mislilo. a neznam zasto onda vitamini nebi usli u organizam i dok spavas?? sad sam se zbunila trebala sam rec samo sta sam citala ne jos i razmisljat... uvijek se zeznem |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne toliko zbog unosa vitamina i njihove iskoristivosti, vec zbog glikemijskog indeksa voca ovisi kada i koje voce jesti.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dosta sma primjetio da se ljudi vrte oko krivih stvari kod prehrane.. kad doeđe FAQ to ce se nadm se malo smanjiti
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedva cekam taj FAQ
|
||
audreyh
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja!!! :/ |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja jedva cekam FAQ!
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
za tebe ce pogtovo biti onaj o treningu |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |