World Class Centar Zagreb? |
Post Reply |
Author | |
zagorinjo
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Prosinac 2008 at 14:34 |
Imam placen World Class Fitness u Hypo Centru u Zagrebu š0 puta mjesecno. Zanima me kakvo je vaše mišljenje o World Class Centru? Malo sam gledao po netu (njihovu stranicu) i cini mi se sasvim ok... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ti bi trebao znati kako je tamo pošto si njihov clan i ocito tamo vježbaš
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zagorinjo
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam još niti jednom bio niti sam njihov clan. Planiram krenuti pa zato pitam. |
|
bgoreta1
Viden/a u gymu Joined: 10 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam dvije godišnje clanarine koje vrijede i za Hypo
i za West In. Nisu još akrivirane tako da vrijede godinu dana od kada se krene ici tamo. Ja bi ih vrlo povoljno prenio na nekog drugog jer ih necu moci koristiti. Zainteresirani neka se jave na 098š64773š. |
|
gogo34
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok ljudi moram vam reci ako cete koristiti wellness u Hypo Centru da je cista KATASTROFA. Nemojte tamo ni za živu glavu ici bacati lovu. Uglavnom staklena stjena od bazena gleda na recepciju kao prvo,a da vam ne pricam o sobi za odmor muzika je pojacana do daske. Naj gore od svega što je osoblje jako neugodno pa cak i bezobrazno. što se tice teretane ona je malo bolja ali također ne preporucam zbog visoke cjene usluga koje toliko ne vrijede.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |