Imam problem |
Post Reply | Page 123 16> |
Author | |
fitnessmogul
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2013 Status: Offline Points: 456 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2013 at 14:11 |
Imam jedan problem: Izgubio sam dosta kila i spao na 45 kila ,kosti na
licu su mi izbile a i vide mi se kosti po tijelu,nisam mršav kao anoreksija al kažu da sam na dobrom putu k tome,bio sam kod doktorice koja mi je prepisala sokice ensure plus .Izgubio sam kile jer sam izbacio iz menia nezdravu hranu i bio samo na vocu ,povrcu i to mi je donjelo taj problem ,pokušavam se vratit i doc na svoju kilažu al ne ide a i kad jedem sve idalje je sve isto,što da radim? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad kažeš jedeš sve, što to sve podrazumijeva i koliko dugo vec jedeš sve?
Edited by avangarde - 09 Rujan 2013 at 14:47 |
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Pa pod sve je :Sir,rajcica,salame,pizze,škampe,cevape,pašte,gumene bonbone,kekse,palacinke,kolace,njoki,fuži.Pa jedem sve odkad sam sve vratio na meni svoj ,i sad neznam kako rješit taj svoj problem
|
|
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko puta dnevno jedeš?
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
2 ili 3 puta ovisi
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
visina, godine? od ovog pola što si nabrojao i nije baš neka hrana..mislim, udebljao bi se od ovog svega ako si u suficitu (više hrane nego što uspiješ potrošiti) ali to debljanje ne bi bilo baš pretjerano kvalitetno (dosta sala, malo mišica) |
|
cookies are for pussies
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
i koliko na dan popijes ovih sheakova sto ti je dr. prepisala? 2,3 iza obroka?
|
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Ma od svega toga navedenoga doziram ,nemam sala a mišica malo,pa pijem 1 ili 2 na dan al ništa ne pomaže ,imam 24 godine visina 172,a i imam brata koji jede isto sve to što sam naveo pa ni on nema sala samo što on ima 60 i nešto kila
Edited by fitnessmogul - 09 Rujan 2013 at 16:14 |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ti bi trebao unositi bar 2000- 2300kcal ciste, zdrave hrane na dan da bi dobivao na masi (cistoj, mišicnoj). Što "cišce" budeš jeo to ceš dobivati više mišica s debljanjem, a manje sala. Što neurednije budeš ostvarivao ovaj suficit kalorija (budeš jeo pizze, cevape i ostalu loš hranu) to ceš dobivati više sala..
Znaci, papir u ruke i pocni zapisivati što jedeš, dodaj i ove sheakove što uzimaš i izracunaj si da dnevno dodješ bar na 2000kcal iz zdrave hrane. Broj obroka naravno možeš povecati ukoliko u jednom obroku ne možeš unijeti cca 700kcal |
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Kažem što se tice tog junk fooda doziram ga tu i tamo.Npr koja bi to hrana bila? ,danas sam ujutro pojeo jednu krafnu i sad prije 17 minuta 1 jaje na oko
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
npr. ova https://www.fitness.com.hr/forum/pokaite-to-jedete_topic7758.html
|
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
I sama doktorica mi rekla da moram sve jesti
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da moraš vjerujem da ni ona nije mislila, a da ne misliš ni ti kad se kaže sve da to podrazumijeva hranu koja nije dobra (nutritivno) |
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pod šta je doktorica mislila kada ti je rekla sve :) ?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
mett, ajd mu proslijedi svoju pricu tj link od tvojih pocetaka..
|
|
cookies are for pussies
|
|
fitnessmogul
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sve i zdravu i junk hranu
|
|
Post Reply | Page 123 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |