Focus T25 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Kaaatarina
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2013 at 15:06 |
netko cuo za novi program koji je izašao nedavno? Shaun T nama drag i poznat je trener u ovom programu! ja sam ga vec skinula i planiram krenuti sutra! želi mi se netko prodružiti pa da podijelimo muke ? evo ga kratki video ..
http://www.youtube.com/watch?v=oZdgWMIjSow program traje 60 dana. dvije faze alfa i beta :) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje ga se može skinuti? :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
http://thepiratebay.sx/torrent/8649282/Focus_T25_Workout
odavde mislim da sam ga skinula :) ugl provjeri si trebaš imati dvije mape: alpha phase i beta phase .. u alphi imaš 6 videa, a u beti 5 znaci kreceš sa mnom sutra? :D |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne pratim ja direkt program draga nego isprobavam vježbe,uzmem njegove neke videe i kada imam kardio dan onda njega pratim!
Ma covjek je pravi! Hvala ti još jednom draga ! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
hahahah, a dobro. ma daaa, on mi je najdraži od tih njihovih trenera! ;)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam danas proba ovaj Focus T25 Speed 2.0 u beta fazi dobar trening nije bas tezak ali san se zato posteno oznojia
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(0)
|
dadada, najviše mi noge osjecaju trening, a znojenja ima puno, slažem se
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo cu jedno reci.. nemojte mijesati kolicinu znoja sa mrsavljenjem ;)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
abac
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vježba li netko po ovom programu? Imate li kakvih rezultata? :D
|
|
Keep on rockin` in the free world
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo cu reci da program ima alpha beta i gamma fazu :) plus 2 dodatna workouta koji su core speed i stretch :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Kaaatarina
Post Options
Thanks(2)
|
abac, da zavrsila sam program.. odnosno alpha i beta fazu (2 mjeseca) i rezultati su vrlo slicni kao u insanityu, cak mi je bolji od njega jer je vremenski kraci pa se moze lako uskladit uz obaveze :)
|
|
dianne
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel može netko baciti par usporedbi s Insanitijem? Njega sam dosta radila, ali me uvijek nešto natjera da moram prestati. Bila to iscrpljenost, nedostatak vremena ili nešto trece.
Sad si skidam t25 i ako je stvarno slican s insanitijem, budem krenula s njim.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako bi rekao, insanity je odlican i kada dobiješ super rezultate od njega s kojima se zadovoljiš onda je focus t-25 odlicna stvar za održavanje dobivenog a s obzirom da oduzima samo 25min na dan onda je super za održavanje.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
skinuo sam danas ovaj program Focus t 25 po preporuci jednog fitness trenera. on tvrdi da je to najbolji program treninga za jačanje čitavog tijela a oduzima samo 25 minuta vremena. od nedjelje krećem pa ćemo vidjeti kakve rezultate će pokazati.
što se tiče razlike između insanitija i focus t 25 trener je također rekao da su oba programa odlična, ali da je insaniti više za ljude koji žele smršaviti, a Focus je baš za održavanje i mišićnu masu kao što kaže white insane |
|
Never give up
|
|
Livada85
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitnessovci, ima li vas koji radite ovo? Kako ide?
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |