HIIT trening |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
mrga ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2012 Location: Lepoglava Status: Offline Points: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Lipanj 2013 at 09:49 |
|
Bok.
Ovako imam pitanje a je dobro napraviti ujutro na prazan želudac HIIT trening?. Hvala unaprijed. |
||
![]() |
||
gogsy ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da, svakako! jos salica pravog zelenog caja prije za termogenezu...nema boljeg za poticanje metabolizma
|
||
![]() |
||
zbunjena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
|
joj,i mene je to zanimalo,mislila sam svakako probat sljedeci tjedan pa do kraja 6 mjeseca pa cu vidjet ima li kakvih pomaka....iako,bilo me strah kao zbog katabolizma,ali kako sad te sve teorije mijenjaju,mislim da nema opasnosti od katabolizma,mislim kolika se steta moze napraviti u 20-25min...?
|
||
![]() |
||
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
|
šteta se može napravit ako ništa ne jedeš cijeli dan poslije takvog treninga, dok ti kvalitetno jedeš taj dan (nebitno više malih obroka ili manje velikih) nece doci do katabolizma ;)
|
||
![]() |
||
zbunjena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
|
pa to nisam napomenula jer sam mislila da se fina papica poslije podrazumijeva ;)
|
||
![]() |
||
mrga ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Travanj 2012 Location: Lepoglava Status: Offline Points: 17 |
|
zbunjena- i mene je mucio katabolizam, ali kada mi je gogsy napisao da mogu, svi strahovi su otišli, a poslije treninga namjeravam jednu mjericu wheya popiti
|
||
![]() |
||
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
|
Svar je balansa. Ako radis hiit na taste u jutro, naravno da ce i intenzitet biti slabiji sto je pak u kontradikciji s razlogom zbog cega ga radis.
|
||
![]() |
||
Jean ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
|
ja osobno to ne volim, probala sam 2-3 puta i svaki put mi se vrti na kraju treninga i nakon.. probaj pa vidi :)
|
||
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
||
![]() |
||
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
|
zašto bi hiit bio slabijeg intenziteta ako je natašte, ja recimo najbolje treniram nakon ustajanja i šlice kave ili zelenog ili crnog caja? bitna je stvar navike i onoga što tijelu odgovara
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
ja opet moram par obroka pojesti ....nema teorije da vježbam na prazan želudac
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
|
Jean- vidjet cu, ti si radila hiit na sekunde ili na duljinu šprinteva?
|
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
savjet: barem 2 obroka prije HIIT-a, mrga raditi kako god želiš msm na vrijeme i udaljenost
|
||
![]() |
||
|
Nemogu jesti prije kad u pola 7 ujutro idem na stazu odraditi hiit, a je dobro popiti mjericu wheya poslije hitta i nakog sat vremena krutu hranu pojesti?
|
||
![]() |
||
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
|
Testirajte i napravite onako kako cete najvise sebe moci dati u trening. To ce vam dati puno vece rezultate nego brojanje, stopanje, vaganje... (kalorija, uh, metara, sekundi, kilograma,,,).
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
HIIT i utezi se ne rade na prazan zeludac ;) |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
Ja nekad treniram ujutro na prazan želudac sa girjama, svatko ima svoj ritam
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |