Proteini i mlijeko |
Post Reply ![]() |
Author | |
filipzg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Veljaca 2013 at 15:18 |
Pozdrav svima.
Poceo sam piti proteine, pijem ih s mlijekom, a zanima me mogu li ih piti s toplim mlijekom ili mora biti hladno ? mozda pitanje glupo zvucim, ali zelim biti siguran u to sto radim. Hvala :) Edited by filipzg - 09 Veljaca 2013 at 15:18 |
|
![]() |
|
GOSPODIN B. ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popij ih s vodom a ako baš moraš s miljekom, nek bude hladno. Ne prehladno. Just my 2 cents.
|
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Bitno da pijes, a sad oce bit toplo ili hladno, svjedeno, nije nikakva razlika... al najbolje je kao sta veli Gospon B. - sa vodom
|
|
![]() |
|
filipzg ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 9 |
Nisam jos probao s vodom jer mislim da nece biti tako ukusno, ali ako vi tako kazete onda cu s vodom. Hvala puno.
Usput da pitam, htio bi malo vise poraditi na prsima, pa me zanima koje su vjezbe najbolje ?
|
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
neznam koje proteine imas, al uglavnom su proteini sa okusom (cokolada, vanilija, vocno i sl.) pa neznam kak ti nebi bilo ukusno
![]() ima dosta vjezbi za prsa, prozuji malo po forumu, odnosno po samoj stranici, |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |