jelovnik uz tereretanu |
Post Reply ![]() |
Author | |
ducca ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Sijecanj 2013 at 12:54 |
lijep pozz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav i dobrodosla.
nazalost, uz predanost nece biti ni napretka- mozes se ubijati u teretani svaki dan po 5h, ako ti prehrana nije sredena uzalud vam trud sviraci. Pogledaj na https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page230.html jelovnike forumasa, probaj smisliti svoj jelovnik (na temelju onoga sto ti je dostupno) posalji ovdje pa ce ti netko vvec iskomentirat |
|
![]() |
|
Jean ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja sam studentica i jelovnik se da regulirati i nije preskupo.
dorucak - zobene s mlijekom, medom i jabukom. + kava s malo mlijeka, bez šecera medjuobrok - uzmeš badema i brusnica na faks, ili neki drugi orašasti plodovi i jabuka, ili banana+jogurt (ak znaš da ti rucak ne bude skoro, ova kombinacija je(barem meni) dosta zasitna). za rucak se u menzama po zagrebu daju naci super namirnice - uvijek ima kuhanog povrca, mesa itd. ja nikad ne jedem pohano, pomfri, musake, bolonjeze itd., nego kuhano povrce s piletinom, ili neki saft s rižom, uzmem salatu, a i juhe izbjegavam jer su cesto zgusnute s brašnom, juhu jedem samo ak vidim da je bistra. ne kupujem i ne pijem sokice iz menze ni cokoladice. sljedeci medjuobrok mi je nekaj od gore navedenog - dakle, svježe voce (jabuke, mandarine, narance - sezonsko), suho voce, bademi, banana, jogurt.. ovisi kad budem i kaj vecerala. za veceru jedem tunjevinu u vlastitom soku sa salatom, ili sendvic od raženog kruha, purecih prsa i posnog sira. ponekad zamijenim zadnja dva obroka (tj.cesto), dakle 3-4 sata nakon rucka imam još jedan konkretan obrok tipa sendvic, a navecer jedem jogurt s vocem (navecer izbjegavam bananu), posni s vocem ili samo voce ak nisam gladna. kad mi se jede slatko, uzmem red cokolade ili napravim kakao: pol šalice vode, pol šalice mlijeka, 2 žlicice kakaa smanjene masti i žlicica meda ili 2 natreena.dobar jelovnik i studenti mogu složiti a da budeu okviru nekih normalnih cijena, samo treba biti predan, kak kaže avangarde. bitno je da se držiš svojih principa. ak imaš neki parti, ili se slavi rodjendan, odrediš si kolko budeš pojela kolaca. ja sebi odredim: smijem pojesti 3 manja kolaca ili npr. 1 komad torte. na svaku situaciju se treba unaprijed pripremiti i krenu kile dolje. |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |