komentirajte,kritizirajte i savjetujte! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Ožujak 2008 at 19:34 |
|
jel dobro ovo sto radim (to je od jucer)
trening-45 min orbitrek,š5 bicikl (planiram povecat na 60min orbi.,30 min bike) zajutrak-7,30 musli 9,45- dorucak- slanac/š pecivo š4.00-rucak-rizoto š7.30-jabuka,2 snjite kruha sa sirnim namazom,red cokolade p.s.napominjem kako je cokolada jaaako vazan sadrzaj! ovako predvecer nakon ucenja kao nagrada! |
||
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
||
marina16
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro priznajem da je vecera obilnija ali sam tad prilicno gladna i secer mi jako padne da se moram najest.kaj bi bilo pametnije da tada jedem?
|
||
|
||
marina16
Post Options
Thanks(0)
|
|
oce itko odg???
|
||
|
||
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a gle ja ti nisam neki strucnjak,al mogu ti reci kako ja jedem odkad visim na ovom forumu ujutro muesli,rucak kad vec je,obicno oko š4.00,danas je to npr.oslic i krumpir,posto je post,kroz dan si nekad znam pojest tunu u raznim komb.sa paprikom,rajcicom i sl.meduobrok neko voce,nekad i shake s bananom ili sto vec imas i navecer posni sir
al,ako oces meni evo ti https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx ja sam dosad svasta probala,al ovo je stvarno super-nisi gladna,fino papas i znas da zdravo jedes |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
muesli, slanac, sirni namaz, cokolada. Stoga se nemoj cuditi sto ne dobivas odgovore. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
marina16
Post Options
Thanks(0)
|
|
hammerstrength,to je bio pozitivan komentar ili??
|
||
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle prhrana ti bas i nije bajna i sve ovo kaj je hammerstrenght napisao da bi trebala izbacit bi stvarno trebala izbacit, i ne smije ti se dogodit da ti padne secer u krvi jer oscilacije secera u krvi dovode do prejedanja i divljanja inzulina koji ti sve to onda lijepo spremi i zapakira u obliku masnih naslaga. Tajna svega ti je 5-6 manjih obroka, puuuuno povrca i voca, proizvoda od cjelovitih zitarica, bijelog mesa(puretina, piletina), posnog sira, bjelanaca...najvaznije je naci pravi omjer i ravnotezu kao uostalom u svim stvarima u zivotu
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Mr.O
Dobar odgovor! |
||
|
||
marina16
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala!!
|
||
|
||
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj.. prehrana koma! Ovo sto si ti napisala neces imat rezultata nista. Dijeta od 400g uh je slaba ili ne postoji. Trebas proteina pod hitno! Razlog gladi je nedostatak proteina i jednostavno se ne mozes najest od kruha itd. To ima veze sa gradjom tijela. Prehrana ver2. zajutrak-7,30 zobene (ako ti se bas gade i moras jest musli nadji bar kvalitetan) cokolada je u 2h (posto je must have) jer tada metabolizam je najaktivni i napravit ce najmanje stete. |
||
blavor
Viden/a u gymu Joined: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] slazem se u svemu osim kod ovih zitarica, zasto bi one bile tako stetne il recimo zasto ih ne bi prakticirali kao vecernji obrok? |
||
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
muesli, slanac, sirni namaz, cokolada. Stoga se nemoj cuditi sto ne dobivas odgovore. [/QUOTE] slazem se u svemu osim kod ovih zitarica, zasto bi one bile tako stetne il recimo zasto ih ne bi prakticirali kao vecernji obrok? [/QUOTE] Sadrze uh! znas ti sta se dogadja ne iskoristenim uh?(idu u salo). |
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se u svemu osim kod ovih zitarica, zasto bi one bile tako stetne il recimo zasto ih ne bi prakticirali kao vecernji obrok? [/QUOTE] Sadrze uh! znas ti sta se dogadja ne iskoristenim uh?(idu u salo). [/QUOTE]Nije bitno sto su to Ugljikohidrati vec je puno bitnije kakvi su, jesu li slozeni ili jednostavni! Velika je razlika. |
||
|
||
ines
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dali je onda ovo dobro sto se tice proteina i U (redukcijska dijeta) -5 obroka,od toga 2 sa vocem (š-2kom), 2 sa jogurtom (š-2 acidofila) i š kuhani (rucak).obroke sa vocem i jogurtom kombiniram,tako da mi nije svaki dan npr. dorucak isti
|
||
marina16
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo me nakon dugo vremena! promijenih prehranu,uh sada crpim samo iz rucka na koji nemogu utjecat,ostalo sve P! nabila sam malo mišica,ali sala ima i dalje ali manje!
|
||
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
smr±avila si ne±to ili? i koliko? i u kojem vremenskom razdoblju su se dogodile te promjene?Edited by jedna_mala |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |