krem juha od povrca |
Post Reply |
Author | |
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Listopad 2012 at 12:32 |
ne znam ako je tko radio do sad, pretpostavljam da je, ali ja sam tek nedavno otkrila ovakvu verziju pa probajte
3 tikvice - vece 2 krumpira - manja pol korjena korabe 2 režnja cešnjaka pola glavice luka pola litre vode sve to stavit kuhat i dodat zacina po guštu kad se povrce skuha, dodat 3 dcl mlijeka, 0.9%mm i razraditi stapnim mikserom, pa vratiti na plin da prokuha |
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš cu isprobati ovih dana. imam jednu tikvicu što je uspjela ovih dana u vrtu. tnx ;)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna je ova juha, cesto ju radim na taj nacin i nema mi boljih nego tih domacih krem juha :)
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam se isto odusevila, jer moji doma inace u takve stvari stavljaju vrhnje za kuhanje, sto meni ne odgovara
pa sam probala ovako i super je jedino ako koristite bijeli papar oprezno s dozom, ja sam umirala danas kako je bilo papreno :D
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cesto ne stavim ni mlijeko ni vrhnje i bez tog mi je super.
Evo upravo sam na isti nacin napravio krem juhu od svježih vrganja :) Samljeo sam još sušene i ubacio kao zacin da još pojaca aromu i dobio fenomenalnu domacu krem juhu od vrganja , i skuhao cijeli lonac samo za sebe , a odvojio malo na stranu dio juhe za punicu u koju sam ubacio zelene pupavke |
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
usput, daj recept! al ne ovaj za punicu |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
A recept , paskoro identican ovom gore prvom, jedino sam od oka stavljao namirnice, nesto krumpira, hrpa vrganja, par sušenih vrganja samljeo u ubacio u to, te nisam dodavao ni mlijeko ni vrhnje.
Dakle, krumpire narezes da se prije skuhaju , kuhas u slanoj vodi, kad se skuhaju odma u loncu zmiksaš štapnim mikserom, ubaciš vrganje, ponovno smiksaš , onda dodam još sitno narezanih vrganja da ih ima u juhi, taj da nije sve smiksano ko kaša, ubacio sam prah suhih vrganja, bibera, soli i vegete natur po želji. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |