muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2012 at 16:32 |
kako, kada, zasto, s cime, kolko? :) sve o ukljanjanju nezeljenih dlacica kod muskaraca. Uklanjate li ih, gdje, kako, zasto i naravno zene svida li vas se to, ako da u kojoj mjeri?
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
osobno mi se jako svidja!!! i podržavam tu ideju pogotovo uklanjanje dlaka s prsa! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Interesantno, ko klinka sam mrzila dlakave decke i onda sam se zaljubila u takvoga :) Sad mi niti malo ne smeta, dapace - nekako mi muževnije to izgleda tako, skoro da mu nebi ni dala da se obrije da želi :)
Ne znam, ja volim one od stijene odvaljene, jake, rašcupane, dlakave decke...ovi skliski od glave do pete nisu mi baš djir |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
same here - ogromni, dlakavi muškarci
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
+1
Ma da znam tu i tamo "pasti oci" na savršeno fit izdepiliranim frajerima |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znate što, prije dva tjedna sam bila kod frendice koja ima cimera ko odvaljenog od stijene i lik je ovako zgodan, muškarcima, testosteron pun plafon, ali kada sam se probudila ujutro i zatekla ga u kuhinji bez majice kako izgleda ko gorila, ne znam dal je bilo više dlaka na ledjima ili prsima i donjem dijelu trbuha, pitaj boga što bi me tek zateklo u gacama! Pass...
Necu da ispadne da pretjerujem, ali ne mogu se ni zamislit u krevetu s takvim po ljetu kad se to sve ispoljepi... Radije ti mašinicu u ruke i skidaj to! Edited by zika - 23 Svibanj 2012 at 16:36 |
|
LiveStrong
|
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Oke, iskreno dlake po ledjima su i meni too much
Jadni naši frajeri, dobit ce komplekse kraj nas ovako zahtijevnih |
|
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da su ono dlake po ledima kod muskaraca isto ko zenama ispod pazuha haha grozno lol
ja inace podsisam ispod pazuha, prsa, trbuh i to je to, hvala bogu po ledima nis :) ali razmisljam mozda prsa skroz izdepilirat ali jos se neckam, mislim si onak mozda budu slabije onda rasle? |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj, možda ti se svidi
Ma da bi se ja na tvom mjestu prvo osigurala s kojekakvim cudima protiv urastanja dlaka |
|
|
|
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
ma vidjet cu jos, nikud se ne zurim, ok mi je i ovak, samo kaj bi ovak morao rijede
|
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
prsa mogu da izgledaju jako lepo izdepilirana, narocito ona dobro istrenirana samo nemoj noge depilirati... kod mene u teretani ima par muskih koji depiliraju cijelo tijelo... skroz mi je gadno kad vidim glatke noge a inace, kad je dobar frajer, nesmeta iako je malo dlakav |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobit ceš i ti takvog na kraju, ceš vidit Na kraju krajeva, kad ti je stvarno stalo do nekog to su takve sitnice da ne mogu bit sitnije |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Gymka potpis!
Navikneš se i na dlake i na sve |
|
|
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
mr triple, moj cimer se jednom (pijanom) prilikom cijeli obrijao - od glave do pete - i ne da su mu dlake slabije rasle poslije toga, nego baš suprotno - odlakavio je još više dobro, on se budala depilirao britvicom, na suho , tak ako vec želiš oslabiti dlacurine preporucam - vosak! (meni je zakon egipatska depilacija - manje boli, manje urastaju dlacice, a koža je poslije toga glatkaaa)
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti se netko svidi nije toliko bitno-ako i samo ako ih nema puno i nema po ledjima...i ako nije sav "alfa mužjak" karakterno. Meni je taj "muževni, testosteron do plafona" tip izgleda, ponašanja da i ne govorim jako odbojan, preferiram tipove neopterecene time. A što se tice dlaka, ne volim ih, sve osim s nogu i brada može bit sexy, sve ostalo nek micu
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Anastasia, žeska moja, kužimo se!
Gymka, naravno da može postati s vremenom sasvim u drugom planu, pa prošli smo svi kroz to...ali u ovom trenutku neda mi se više da prelazim preko busena s 23 godine, ionako ce me docekat dlakavac kad ostarim cisto sumnjam da ce se depilirat sa svojih 40! Sada želim uživat u mladim, izdefiniranim i glatkim momcima punim energije! |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |