Pilece hrenovke |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Prosinac 2006 at 13:03 |
|
Kakva je njihova prehrambena vrijednost? Da li ih jedete? Ja navecer volim jesti posni sir, hrenovku i zdjelu zelene salate. Ako hrenovka nije dobar izbor, cime da ju nadomjestim? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledaj prvo od cega se hrenovke rade pa ce ti sve biti jasnije.
Obicno navecer samo posni sir mi je dovoljan, bez ikakvih dodatnih salata i slicno. Cak mozes posni i bananu jesti, stvarno drugo ti nije potrebno navecer. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Do nedavno sam znao tu i tamo pojest hrenovke, ali kad sam shvatio da se hrenovke rade od otpada kao i pastete, izbjegavam ih i ne jedem ih vise.
|
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha...
a sta predlazete da pozalogajim od proteinskih namirnica... dakle imamo posni sir i tunu, sta jos? (dakle, vecernji obrok nakon treninga) |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posni sir je najidealniji obrok prije spavanja jer je to kasein odnosno sporo apsorbirajuci protein koji hrani tijelo tijekom noci.
|
||
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, jedem ga bas svaki dan, evo zadnjih 2 tjedna... :)
ali dobro bi mi doslo malo raznolikija prehrana, pa ako netko ima ideju, neka slodobno kaze. |
||
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bilo koji oblik mesa ti je dobar samo nemoj opterecivati probavu sa previse ugljikohidrata prije spavanja.
|
||
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ja bas volim hrenovke....a znam da nisu zdrave!!! Tuna mi je isto super za veceru,ili 2 kuhana jaja. |
||
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ja ih isto obozavam..
Jaja su isto dobar izbor za veceru... posebno "napredna verzija" s puno bjelanjaka i malo zumanjaka.... thanx for reminding me |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Shime, vidim ja da si se ti totalno bacio na zdravu prehranu! Bravo! Sto se tice hrenovki - to bi stvarno trebao ozbjegavati jer nitko zapravo nema pojma sta unutra stavljaju. Isto je i sa pastetamama. A znas kako su nastale pastete? Dva mesara gledaju hrpu otpadaka i odluce od toga napraviti namaz. I tako, trebali su odabrati bolje komade, a ostatak baciti. I tako oni gledaju te otpatke i uzimaju skoro sve uz recenicu "Pa steta ovog, pa steta ovog, pa steta..." Edited by Theia |
||
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznam odakle ti to ali me nasmijalo...ja ih takodjer ne jedem niti bi ih jela...grozno. muka mi je kad samo promislim na nacin na koji se rade a kamoli kad vidim nekoga kako je slasno jede...fuj. a neznaju ljudi, sta ce?! mozda im je bolje da neznaju!!! |
||
karmen
|
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ko ti to kaze da pastete nisu dobre... Pa nisu sve pastete nezdrave... Ja volin pastete, jeden ih, al ne one iz ducana nego ih sam radin... i u njima nema niceg nezdravog... ako ti triba koji recept javi se na privat...
Bas mi je sad zamirisala domaca riblja pasteta.. iden malo calabrcnit..
|
||
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne govorimo o pastetama kucne izrade vec o kupovnima.
|
||
karmen
|
||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok al osobno nisu mi ni kupovne mrske... Samo ovisi od kojeg proizvodjaca... Mislim da previse brines sta sve ide u pastete(koji sastojci, dijelovi zivotinja...) Ionako nas zeludac sve to lipso provari, i ono sta valja ostaje u tijelu, a ono sta ne valja lipo izadje ozada |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma fuj Pastete, hrenovke i opcenito sve sto se melje, a da ja to nisam nadzirala, nema mjesta u mojoj prehrani. Zamisli samo to slatko malo svinjsko uho i papak i naravno, neizostavni - repic kako se zajedno melju, a na etiketi fino pise "Cajna".... |
||
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ako hoces mozes jesti i plasticne boce u domacoj radinosti. ne znaci da su zdravije.U pasteti ima velik postotak masti koji nije u skladu sa BB a ni zdravim pravilima prehrane. Dobar tek. |
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |