Bicikle i ostala sportska oprema |
Post Reply |
Author | |
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2008 at 11:54 |
E ovako ljudi sada me zanima gdje se u zagrebu moze kupiti po povoljnoj cijeni neki bicikl?
Nemam svoju placu ,tako da i buvljak dolazi u obzir! |
|
By:©parogica:)
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
otkud jesi? sobni bic ili obicni? znam ti ja po KA gdje ima...
|
|
©parogica
Viden/a u gymu Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zg...obicni
Thanks |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa to je barem lako
nisam iz zagreba pa ti nemogu nabrojat niti jednu trgovinu, ali u osijeku bih mogao barem 30. (osim toga, svaki pevec, metro, ipercoop i trgovacki centar ima bicikle u rasponu od 400-š500kn) ja pripremam jednu customize "poniku", sa prednjom maskom, pokazivacima brzine, metalik bojom itd. ludilo bi me kostalo oko 350,400kn i 3,4 dana posla, ali isplatit ce se Edited by Lega |
|
©parogica
Post Options
Thanks(0)
|
sto se tice peveca i tih sranja...nevjerujem probala sam njihove bicikle,i sjebala ih nakon nekih mjesec dana-meni treba neka stara mazga,koja je cvrsta,da moze izdrzat-Ponica je zakon!!!
Ko auto Yugo-ma ta krntija je predobra,moje starce nije iznevjerila nikad,emotivno smo vezani za njega...off topic Ugl. ja bi tvoju ponicu! |
|
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
scott bicikl ti je odlican! je da je malo skuplji al traje! npr moj brat ima svog vec 8-9 godina (jedino kaj ima su ogrebotine kad vozi ko ludjak!) a ja 7god!
neke stvari nemozes kupiti novcem...za sve ostalo tu je mastercard! |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pevec i sl ni za zivu glavu! To se sve raspada za š-2 mjeseca. Dobri su mi prodavaci bili u ducanu s biciklima u Savskoj, malo ispod Westina i na zelenom valu u Eurobikeu (nisam sigurna koje krizanje, ali mislim da je zeleni val i Gajeva). Ima i bikeova za profice i svakakvih skockanih, ali imaju i solidne bicikle za voznju po gradu po ok cijenama. I ljudi tam znaju znanje, a to je najvaznije, pogotovo ovi decki u Savskoj.
(Tamo sam se btw zaljubila u jedan bike, ali mi je zasad preskup ) Edited by Signorina |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |