Zli cupavci (M) |
Post Reply |
Author | |
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2013 at 14:10 |
Znaci radi se o malom eksperimentu koji nije loše ispao, dapace cak je i ukusno... ali i jako.
Radi se o cupavcima koji,no termo generickim xD , znaci preporucam pred trening jer jednostavno jaki su dosta. Inace vecinom su masti i proteini, a ugljikohidrata gotovo i nema. Evo kako sam napravio: 50 g kokosovog brašna 1 dec kave 3 žlicice kakaa u prahu 1 bjelanjak 20 tabletica stevije ( smrvljenih) cimeta sve to zajedno lijepo zmiksat i napraviti željeni oblik pa zavaljati u kokosovo brašno :) ovako to izgleda |
|
U mirin brah?
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
mmmm...izgleda jaako primamljivo...inace, obožavam kokos!!!!!
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
jao cupavci su mi najdrazi kolac :D morat cu ove spraviti hvala na receptu
Edited by Ivica23 - 13 Veljaca 2013 at 18:34 |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
kokos brasno su same zasicene masnoce (po svim izvorima koje sam nasao na netu)...
|
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
i?
|
|
U mirin brah?
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolko znam stevija je illegalna. Sad se više ne smije koristiti ko ni marihuana
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
XQ - jedan dan su to napisali u novinama da HZZO zabranjuje steviju, da bi slijedeci dan izašao clanak kako je sve izvuceno iz konteksta i kako oni to nisu izjavili!!
Ja ne vjerujem ništa o toj "štetnosti" stevije, ja je i dalje koristim. Ne uzimam ništa od slatkiša, stevija ne može biti štetnija od bijelog šecera nikako!! Meni 100 tabletica iz dm-a traju 10dana max! ....ali ok di djeci stavljam u deserte što im pripravljam...zaista ne mogu bez nje!!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stevija ne može biti dodatak nekim proizvodima koliko sam skužio, ali može se kupiti i dalje
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne kažem ja da je štetno, nego da je zabranjeno.. A sve što je zabranjeno to je i zdravo kao i ovo što sam rekao vec :) Farmaceutska industrija vlada svijetom, tako da što manje "zdravih" lijekova i cijepiva, a što više domacih biljaka i preparata.. Jer farmaceutima nije dobro da vi ozdravite, nego bolje je da trunete i umirete polako kako bi oni pare brali.. je***e ovakav šugavi svijet
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
a goji bobice? jesu izbacili to? pri kraju sam i ne znam hocu li imat di vise to kupit?
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes mi reci koja je cijena u DM-u?
Edited by Ivica23 - 15 Veljaca 2013 at 20:07 |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
kada uzimate zasladjivace na bazi Stevije pripazite na sastojke buduci da je u vecini tih "na bazi" glavni sastojak maltodekstrin
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
kratko sam ovdje, al vidim po temama da je sebastian ljubitelj kakaa. ovo super izgleda
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba malo u ove cupavce ubaciti wheya. :)
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |