MOZE POMOC? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
OKE ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Sijecanj 2013 at 16:04 |
Prije svega pozdrav svima...
Zelio bih dobiti na kilazi pa sam mislio uzeti Serious Mass http://x-fit.ba/optimum-serious-mass-masa-gainer-2,8kg?filter_name=mass volio bih cuti vase misljene o tome ? hvala
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radije si uzmi whey, dekstrozu i kreatin i ulozi novce u prehranu radije nego mass gainere
|
|
![]() |
|
jass44 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
hej pozdrav i tebi...
oprosti mi na direktnosti...ali zasigurno pokusaj izbjeci sinteticke predispozicije i protein baziran na zivotinjskoj bazi...za dugorocne rezultate dobivanja i odrzavanja mase moj ti je savjet Herbalifeov stopostotni biljni protein baziran na soji (koja nije GMO sluzbeno provjereno) + njihov bazicni izbalansirani nutritivno kompletni obrok...sam imam izvrsni rezultat...a i dokazano je da masa ljudi ima fantasticne rezultate sa time...bilo da se radi o dobivanju kilograma ili ciste misicne mase...provjeri sam pa ces dobiti najbolji uvid i dojam... ako si zainteresiran za dodatne informacije javi mi se na privat... p.s. nadam se da ces naci sto ti odgovora jer sam i ja sam imao celi zivot problem sa time ponajvise zbog ubrzanog metabolizma kojeg imam...a u biti se samo radilo o maloj korekciji i uvodjenju balansiranih obroka...
|
|
![]() |
|
jass44 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
slazem se sa postom gore...pusti mass gainere to je brz rezultat nista vise...ako se zelis trajno rijesiti tog problema moras korigirati samu prehranu...nije veliki zaokret kako ljudi vec misle o tome..vec se samo radi o pravilno nutritivno izbalansiranim obrocima za tvoj indiviualni tip fizikaliteta
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Može link na tu studiju? Hvala!
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Duplo je skuplji najmanje taj tvoj u ostalom nece primjetit razliku
|
|
![]() |
|
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Jedinu razliku izmedju whey i nekog drugog "posebnog"proteina ce osjetiti tvoj novcanik. Soja, mislim da je davno apsolvirano da je sojin protein posebno za muškarce, zbog njegovog estrogenong djelovanja nije preporucljiva. Na soji je uradjene bezbroj genetickih modifikacija. HERBALIFE - ne uzimaj ništa od te firme, posebno taj njihov MAGICNI ŠEIK ZA GUBITAK KILOGRAMA, A DA SE NEMORAŠ ODRICATI LOŠE HRANE. Mislim da je ovim sve receno. Uzmi 30g wheya, 2dl mlijeka, 100g zobenih. Sve to smiksaj imaceš šeik zdraviji i hranjiviji od tog njihovog posebnog šeika, a novcanik ce ostati deblji. Nemoj nasjedati na gluposti, jer je tim ljudima samo cilj da ti prodaju maglu za velike pare.
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
![]() |
|
to uopce nije istina...rezulati su fakat trajni i vidljvi...frend mi se time bavi i fakat ima odlicne rezultate...cijena shejka ti je 11kuna po obroku...ako nemozes izdvojit 300kuna na dorucak za mrsavljenje ili dobijanje kilograma onda nisi ni ozbiljan u pogledu toga...vjeruj mi to je usteda ionako ih potrosis...ma kakva GMO soja o cemu ti pricas nisi provjerio pa ocigledno nit neznas kaj govoris...sojin protein nije dobar za muskarce? od kog si pak to cuo samo da mi je znat...najjaci covjek na svijetu do 104 kilograma sa 14 guinessovih rekorda koristi Herbalife i Messi je glavni sponzor....e ako si najbogatiji nogometas na svijetu koji moze koristit kaj oce koristi to onda fakat neznam koja je bolja referenca od toga...molim te navedi mi svoje bas da cujem
|
|
![]() |
|
i da shejk je kompletna zamjena za obrok a ne taj tvoj dodatak prehrani...mislim kaj ima dorucka jeftinijeg od 11 kuna...kaj bi to bilo skupo...samo ljudi izgleda imaju problema sa matematikom pa kad ispadne cifra odjednom cini se puno...ali ako ne trosis 10 kuna na te tvoje zobene i whey onda se stvarno radi o paradoxu to kaj ti pricas...
oprosti nezelim biti grub ali stvarno nisi bas upucen u prehranu...
|
|
![]() |
|
i whey je dodatak proteina...a herbalife zdraviji protein + sto drugih stvari unutra od minerala,vlakana,ugljikohidrata ma sve...ti govoris o dodacima prehrani...a ovo je obrok to je velika razlika...i da vjerovao ili ne ubrzas metabolizam shejkom i detoksiciras i eto ti manjak kilograma bez dijete...ne kuzim sta je tu nelogicno
|
|
![]() |
|
Ocete li meni platit da vas sponzoriran?
1.sojini proizvodi su glupost 2. Zobene i whey me za dorucak ispadnu isto oko 10kn 3.ta vaša sranja bi proba jedino kad bi bili po realnim cjenama i kad u njima nebi bilo toliko soje nego neki životinjski protein 4.neko ko shake preporucuje sigurno nema pojma o prehrani, manjak kg možda, ali manjak sala teško, najveci manjak ce dobit od mišica i vode, kvalitetna prehrana i trening su preduvjet za napredovanje, drkanje kurca i šetnja od po ure i shake sifurno nisu kljuc uspjeha, šta mislus da messi živi ba shakeovima herbalifea ako ih uopce i uzima? Nebudi smisan |
|
![]() |
|
diinnoo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Opet cu ponoviti, i nije mi dosadno pisati kada su takve stvati u pitanju. Ljudi ne nasjedajte na gluposti o magicnom šeiku za gubitak kilograma. Njihov seik ima 220 kcal i košta 11 kn. Analogno tome on može sadržavati max 55 grama UH ili proteina. Uzmimo idealni omjer 3:1 uh i proteini. Vi dobijate 33g uh i 16 g p. Uzmimo zobene kojih je 500 g 6kn, znaci 33g = 0.4 kn. Uzmimo whey 16 g wheya dodje 3 kn. Dodamo vitamine i minerale 1 kn. Sve zajedno 4.5 kn. (220 kcal za jedan obrok vas može odvesti samo u katabolizm). I drugo nije istina da je jedna porcija "magicnog seika" kosta samo 1 kn, vec je jedna porcija 30 kn. Ferrnando Torres reklamira nutellu kao zdrav jutarnji obrok, šta ja bih je trebao jesti ? Daj mi jedno referento istraživanje koje pokazuje da je sojin protein bolja od wheya. (Svakakvih gluposti). Izgubiti salo bez vježbanja, hahahahhahah, ovu bih preskocio. Ekvivalento pojasu koji topi kile a ti sjedis. Jedina stvar koja može pokerenuti uspavani metabolizam, i rješiti se masti je VJEŽBANJE.
LJUDI NE NASJEDAJTE NA OVAKVE GLUPOSTI, SKLONITI MASTI BEZ VJEŽBANJA JE NEMOGUCE, JEDINO ŠTO CETE IZGUBITI SU MIŠICI, VODA, PARE I VRIJEME KOJE STE MOGLI PROVESTI VJEŽBAJUCI. Edited by diinnoo - 08 Sijecanj 2013 at 22:58 |
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
svaka cast na slobodi govora, ali zasto moderatori na ovom forumu ne baniraju sve herbalifeovce i ostale sektase koji, osim rijeci, ne mogu nicime dokazati vrijednost svog proizvoda?
|
|
![]() |
|
Jedino te malo racunica zajebala za dobit 33gr UH iz zobenih triba malo više, oko 50 gr šta je 50 lipa ako kupujes u ludlu zobene od 5kn po kile, sve ostalo potpusujen, prodavanje magle, dorucak mi je cca 400 kcal znaci tribalo bi 20 kuna tih njihovih sojinih formula za to
|
|
![]() |
|
Ja ih nebi bana jer svako po meni ima pravo na slobodu govora a na svima nama je da razmjenjujemo mišljenja i jwdni druge demantiramo
|
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
jos uvijek nisi shvatio da sa sektasima nema diskusije. oni su po defaultu u pravu, a mi smo idioti ako smatramo da koncentrat sojinog prteina ne vrijedi 400kn za 900g.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |