Prištici od wheya??? |
Post Reply |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Srpanj 2012 at 10:55 |
Ja ne znam jesam ja luda ili šta... ali primjetila sam da su mi se pojavili prištici od kako sam pocela piti whey Oduvijek imam cistu kožu i nemam problema sa pritšicima..aknama... i evo, unatrag koji dan mi se pojavi par komada na obrazima
Nisam mijenjala ništa od prehrane...nisam jela ništa što i inace ne jedem...make up mi je isti kao i prije... kreme iste...gel za umivanje isti... jedino whey Jel ima tko slicna iskustva?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bi me cudilo da ih izazivaju umjetni zasladjivaca kojima oni obiluju, uglavnom dosad nisam obracao pažnju na prišteve (koji izbijaju cešce po ovom toplom vremenu) jer puno veci problem bila nadutost i plinovi dok sam miksao whey (koji su sadržavali aspartam i acesulfam) s mlijekom. Od kad koristim 100% whey bez ikakvih aditiva sa zobenim mlijekom nemam tih problema (istina i rijedje pijem whey rijetko kad više od dva puta tijedno). |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
promjeni marku proteina, frend prosao slicno, meni bio dao proteine, meni nis, a on kupio drugu marku i sve ok
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nemam tih problema, a na praznim kantama bih se do Mjeseca mogla popet
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka koju marku koristis?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |