D: Pocetnici: koristite složene vježbe za simetriju i velicinu |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Svibanj 2012 at 16:18 |
Mislim da cu krenuti na split trening !
|
|
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
kao sto nekad rece extreme fitness: sklekovi sa svojim varijacijama su daleko slozenija vjezba od bech pressa.
|
|
keinelust
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
greska: extremefit
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ja i vježbam sklekove sa varijacijama :D
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
tj. radim
|
|
joke
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
za pocetnike kojima je tlaka u teretani cekat red za par minuta "peglanja" po spravi i koja nema ili koja je nabavila pretežak trening preporucujem 3 puta tjedno vježbanje u prirodi (trcanje i vježbanje na spravama). dovoljno za dosegnuti 15 zgibova, 70 sklekova u komadu(150 u serijama) i trcanje 5:03 1500 m. od vježbica nek se rade zgibovi, sklekovi i dipsevi. i to je to. ja sam u pocetku 2 / 3 puta u tjednu radio zgibove. :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |