Od trcanja obujam nogu 3 cm veci??? |
Post Reply ![]() |
Author | |
kikka ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 25 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Svibanj 2012 at 15:26 |
Dooobar dan, evo htjedoh priupitati znalce, visoka sam 182cm teška 78kg , izrodila djecurliju , kom 2;) . Imam 36g .. I tak.. I u zadnjih 3g toootalno van forme, pa se poželjeh vratit;/ od drugog poroda ostalo brat bratu 7 kg .. Celulita :/ i tak ja vec mj dana trcim svaki dan, vježbam , pa i orbitrek vozam.. Idem bajsom na posao 4km.. Trackam se sa nekim kremama... Pijem vodurine.. Ma kupila ja i onaj tonalin ...Ali nj kg dolje?? Ali nooge ojacale? A i o ako su ko balvani;)) jer to od ctrcanja ili?
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije moguce da su porasle toliko u mjesec dana........jesi i prehranu pocela sredjivati ili si samo trening ubacila?
|
|
![]() |
|
Igor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Phonenix nešto svi rastu u zadnje vrijeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maratonac ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Vjerojatno su blago otecene.
|
|
![]() |
|
kikka ![]() Cita FAQ ![]() Joined: 25 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 4 |
Da.. Kontam da je.. Je skinula sam tri kg..Danas se vagala ;)) jeee
Ko jos raste?? Nisam rekla da rastem?? Kile idu dolje.. Trenirala sam rukomet 15 g.. I znalo mi se to dogoditi .. Fizio je znao reci vene?!? Moze bit:)))Hvala .. Na odg.;) Edited by kikka - 17 Svibanj 2012 at 09:51 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |