D: Zeleni caj - zašto je koristan? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
buckapucka ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 10 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Veljaca 2012 at 13:58 |
super prijedlog probacu
|
|
![]() |
|
slada69 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 03 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ga pijem jako dugo,ali koristim zeleni caj bez kofeina,iscedim malo limuna i zasladim sa splendom........obozavam ga:))
Ne pijem kafu vec godinama,a caj mi je svakodnevna jutarnja rutina
|
|
![]() |
|
keka889 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
zeleni caj je super,pijem ga bez šecera,meda ili zasladivada(oni ipak sadrže aspartam,a ne želim dobiti kakav tumor-npr.na mozgu :P)
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ne moj zeleni caj piti sa limunom :)
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Zeleni caj sadrži tanin, koji može ograniciti apsorpciju željeza iz voca i povrca. No ako caj pijetš s limunom (vitaminom C) poništit cetš ovaj ucinak.
|
|
![]() |
|
elma157 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
ja pijem zeleni caj .rezultati su odlicni .stvarno cudesan caj .
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
u kombinaciji s limunom najbolji dodatak prehrani :P, a prije treninga zakon stvar s limunom :D
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
meni uopce ne djeluje... popijem 10 kava dnevno i nis.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Markan1989 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
a cuj nismo svi isti, ali po meni je puno bolje pit zeleni caj s limunom nego kavu (ak ništa drugo zbog limuna :P)
|
|
![]() |
|
Inace u kaficu mi je stalno bio na meni-u sada kako je vruce nemam baš želju za njime :P
Ali inace ga volim piti bez icega...bilo mi je grozno na pocetku...sada bih mi bilo grozno da dodam u njega išta..kao i kava :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
cudno, meni paše popit caj kad je vruce, a eto opet razlicitosti...
|
|
![]() |
|
Probao sam jednom...ali nikako da se ohladi haha :)))
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
ma jok, ja ga vruceg pijem
|
|
![]() |
|
Rasta ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
meni je vala fino
|
|
![]() |
|
evo baš sam dovršio svoju dozu s limunonm, razbudito covjeka, smao ako ga pijete ujutro izvadite vrecicu nakon 2-3 min jer se tad ne oslobadjaju komponente koje vas smiruju, ako pijete za smirenje pricekajte 5 minuta pa izvaite vrecicu :D
|
|
![]() |
|
tdukaric ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2014 Status: Offline Points: 1 |
Da li gubi neka svojstva ako stoji, tj. ako se skuha, ohladi i pije nakon par sati?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |