D: Core: ultimativne vježbe |
Post Reply |
Author | |
senaid
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2012 at 00:53 |
Core koncepti da li ,ova vjezba s š. slike se izvodi u serijama i da li je bolje raditi priej treninga ili posliej treninga ? da li se moze raditi ako zelimo postici vecu masu?
|
|
scia_bianca
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da se mogu ubacivati kao sekundarne vjezbe u sklopu treninga sa tegovima i naravno u serijama,jer su odlicne...Primarne ostaju primarne:))
|
|
Lidija85
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ma mislim da je tako najbolje!
|
|
Sokolovski
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
senaid 10.01.12. u 00:53
Core koncepti da li ,ova vjezba s š. slike se izvodi u serijama i da li je bolje raditi priej treninga ili posliej treninga ? da li se moze raditi ako zelimo postici vecu masu?
Ne Senaid, nije za masu. Lijepo piše u tekstu da je za jakost, odnosno snagu trupa. Ako imaš snažniji trup, moci ceš raditi sa vecim kilažama.. i eto ti vece mase. Hm, na poslijetku je ipak za masu :) :)
Sve mi se cini lako izvedivo osim ovih jednonožnih cucnjeva. Mislim da cu ovaj program ubaciti dan kad radim ramena, jer mi je to najkraci trening...
|
|
G-12
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je extra .... Meni se cini da pomaze core.... Imam jak set trbusnih misica ali mi se ne primjete zbog sala ... Samo se primjete 4 misica ali ne i ostali pa se nadam da ce mi ishrana i ovaj core pomoci ustvari siguran sam da core hoce ... :)
|
|
krle
Cita FAQ Joined: 10 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema šta misliti vec poceti vježbati danas ako nisi poceoe juce, sutra može biti kasno.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
OMG KRLE JA SAM BRLE DRAGO MI JE
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |