Rekao bi nesto, al bolje ne... |
Post Reply |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Lipanj 2011 at 21:24 |
idem si danas u system import kupovati vit&min i ispred mene dvije zenskice, svaka si izabere preparata za mrsavljenje pa valjda za 300kn (l-carnitin i slicne gluposti), a ja bi im najradije rekao da ne kupuju ta sranja, al pregrizao sam jezik...
dal ste se ikada nasli u takvoj situaciji? |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
jooj recimo kad su mi se neke cure požalile kako "ova teretana niš ne valja jer nisu niš skinule, ce da ju promijene"...a vidjela sam ih kako rade pa...nije bilo do teretane
|
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
žele cure skinuti višak da budu za dva tjedna spremne za plažu, klasika. U mojoj teretani je sve puno nove ekipe uglavnom djece koji misle da se za dva tjedna mogu pretvoriti u Sopekicu... Meni to ne smeta, dapace vrlo je ugodno vidjeti žensko kako vježba.. :) ali ispadaju smiješni... |
|
BassHunter
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
O joj... talenti koji kupuju "cudesne" praške su mi do bola ... dođu u teretanu a oprema iskljucivo prema izboru "modnog macka"... od obleke pa do shakera... pijuckaju se proteini a u sat treninga 25 minuta pišu poruke... 25 minuta obavljaju razgovore... i deset minuta brišu znoj... ne znam od cega... ne volim takve kreature pa zato idem u jednu "underground" teretanu... dobro opremljenu... samo za "odabrane" .
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ne voliš žene ha? ;)
|
|
BassHunter
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
O da... jako ... ali sve u svoje vrijeme... jako sam labilnog karaktera pa za cas odlutam di me ne treba... bolje mir... bar dok ne odradim trening . |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ponekad ako vidim nekoga u teretani tko se trudi ali ne radi dobro neku vježbu ili si ugrožava zadravlja, dam mu savijet. Ali u ovoj tvojoj situaciji gajba. vjerovatno nebi ništa rekao
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje ne reci ništa. Ja sam shvatio da je savjet najbolje davati samo onima koji ga zatraže, inace ne...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako radim u fitness centru imam prilike vidjeti sve i svašta. Mislim da nema ništa loše da ljudima kažemo ono što mislimo bez obzira traže li oni našu pomoc ili ne. Vecina se ljudi srami pitati za savjet, a ustvari jedva cekaju da im netko posveti malo pažnje. Isto tako, vecina ce i prihvatiti savjet, a onaj manji broj koji misli da zna sve o svemu (pogotovo o treningu)nece i to je to... Ne treba vecina patiti zbog onih par koji tvrdoglavo lome leđa. Ništa nas ne košta dati pokoji savjet...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Friendly
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: zagreb Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je stav i trenera u teretani u koju ja idem. iskreno, bila sam ugodno iznenađena kako su prilazili jedan po jedan, pitali treba li mi pomoc, imam li pitanja i da su oni uvijek tu ako zapne. do te mjere da na pocetku treninga pitaju kakav je plan za danas, prokomentiraju ako smatraju da bi nešto trebalo drugacije.
trener koji je bio prilikom mog prvog dolaska, koji me pitao s kojim sam ciljem i kojim životnim navikama stigla, prati me cijelo vrijeme, daje ideje i podršku za dalje.
što reci, deckima kapa do poda!
možda ne bih bila toliko iznenađena ovakvom susretljivošcu da prije nisam išla u teretanu u kojoj se od trenera mogao dobiti samo krasan osmjeh. za sve ostalo je trebalo platiti š000 kuna mjesecno.
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se s tobom, ali ja nisam pricao sa stajališta trenera u teretani, nego cisto nekoga tko trenira.
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
pavao87
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pa svi mi ocemo malo jeftinije da prodjemo, ali nazalost to nam se obije o glavu.Plati skuplje i isplatit ceti se..pa i u teretani.Kvalitetnoj!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |