Pureci odresci u umaku od gorgššš;nzole (R) |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2010 at 14:58 |
Pureci odresci u umaku od gorgonzole
Sastojci za 4 osobe: 600 g pureceg filea jedan „trokut“ gorgonzole (š00 g) 2 dl vrhnja za kuhanje 2 režnja cešnjaka Postupak pripreme: File izrezati na odreske, posoliti i popapriti. Dobro zagrijati tavu te na žlicici otopljenog maslaca ispeci meso. Smanjiti vatru, meso izvaditi iz tave i ubaciti cešnjak narezan na listice. cim cešnjak zamiriše, ubaciti kockice gorgonzole i podlijevati vrhnjem dok se rastopi. Ako je pregusto i lijepi se za tavu, dodati 2 do 3 žlice vode. Po potrebi dosoliti i vratiti meso natrag. Vrijeme pripremanja: 20 minuta izvor:roda.hr Ovo obožavam jesti. Još ako se ubaci malo njoki uz to.. mmmmm... Gorgonzola + puretina je uvijek meni dobra kombinacija.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Skums
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve je to ok i fino, samo kaj je to sa njokima P+UH+M u jednom obroku. a i vrhnje i gorgonzola imaju previše masti. tak da ovo baš i nije najbolji izbor za FITovce.
ja sam to znao jesti 2 puta mjesecno, ali sad sam izbacio. covijek se mora necega i odreci |
|
...under a pale gray sky,
we shall arise. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško je išlo odricanje ha...
Najidealnija kombinacija bi bila pureci file + povrce, no kad bi jeli tako svaki dan - postali bi prave kokoši. Treba malo ubaciti tu i tamo sir ili nešto sl., bitno je pripaziti na kolicinu i omjer. I naravno, ovakav obrok valja jesti š tjedno, ne ubijati se u tome svaki dan. U ovom podforumu je mnogo recepata i ideja, svatko nađe nešto što njemu odgovara. Ukoliko je netko na masi, ovaj sir mu nece škoditi. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |