sto jesti nakššš;n treninga |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
lima
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2007 at 22:49 |
pitanje: ja ne zelim uzimati proteine u prahu pa me zanima koju hranu da pojedem nakon treninga
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bjelanjci (sirovi) su idealan obrok ako ne zelis uzimati whey.
Pa ti sad biraj |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
piletina, puretina, riba, svjezi sir, jaja (bolje kuhano nego na neki drugi nacin pripravljeno) Edited by šime |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovakvi obroci nisu pozeljni neposredno nakon treninga jer tijelo treba 'brze' proteine. Piletina, puretina, riba, svjezi sir, jaja su pozeljni kao drugi ili treci obrok poslije treninga. |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
a zasto ne uzimati brze proteine nakon treninga? neki poseban razlog?
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako sve ovo sto sam gore naveo ne sadrzi brze proteine, koja hrana onda sadrzi takve proteine...? ili se brzi proteini nalaze samo u "dodacima prehrani" tipa whey? |
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Idealan obrok poslije treninga je whey, ako ne zelis whey onda su to bjelanjci. Brzi proteini su oni koji se brzo razgradjuju a to nikako ne moze biti meso. Piletina, tuna i ostalo navedeno spadaju pod 'sporo' apsorbirajuce proteine. |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
Bjelanci znaci. BTW u danasnjim 24 sata pise da zumanjak jajeta zapravo ne povecava "los" kolesterol nego onaj dobar ( dakle HDL ) .... A koliko bjelanjaka preporucas nakon treninga.... ? Ja volim skuhat jaje pa se onda lako moze "maknut" zumanjak ako ga ne zelis pojest :) |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije li vrijeme nakon treninga najbolje za dopunu glikogenskih zaliha? |
|
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
=je. tu su zato "brzi" ugljikohidrati lajk dekstoza :) |
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jupi, i ja nesto znam!! A mozemo papati i med! |
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne kuzin jednu stvar? kad se to misli posli treninga? kod mene je to vecinon iza 22h a tada mi se bas i ne jedu piletina, tuna i takve stvari... vecinon pojeden neku vocku tipa bananu, narancu(mmmmm)... Opcenito, prije spavanja mi se ne jede bas nesto |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
to sto se tebi ne jede iza treninga, tj. prije spavanja ne znaci da si u pravu.....proteinski whey se jede ili ujutro kao dorucak (uz recimo dodatak sjemenki) ili neposredno nakon treninga kao sto je vec napisano ranije....to sto tebi to ne odgovara je drugi par cipela |
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da al sta da ja pojeden nakon treninga iza 22h???
Edited by Conan |
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ne znas!!? Sramoto jedna! Sirove bjelanjke!! 5 komada odma! Inace mi koji gubimo na kilazi pojedemo u pola sata nakon treniga koju kockicu (ja tri) cokolade.Malo zadovoljstva u zivotu. A vi ekipa koji hocete masu bi isto tak trebali malo svega. Imaju preparati za tzv. oporavak
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |