pocetnik koji pojma nema.... |
Post Reply |
Author | |
may-be
Viden/a u gymu Joined: 25 Listopad 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Studeni 2008 at 19:06 |
EVO OVAKO, imam 30 god, 65 kg, visok sam š73 (šmrc). prije nekih mjesec i pol sam krenuo u teretanu, i do sada sam radio sve po pravilima...ali kako sam se sada vec disciplinirao u odlascima (3 puta tjedno teretana, jedanput tjedno orbitrek po sat vremena i jedanput tjedno yoga), trudim se ne zabušavati, zanima me kokretno ako mi netko može savjetovati što jesti ( znaci baš ono dorucak, rucak, vecera međuobroci). proucio sam upute, znam da treba određeni broj grama ugljikohidrata i proteina po kologramu težine, ali iskreno, skroz sam se pogubio i ne znam kako to pretvoriti u konkretne obroke, jer na sto sajtova sto oprecnih i razlicitih savjeta.... e, da, radim vježbe za mišicnu definiciju
p.s. koji od preparata bi bili dobri kao dodatak prehrani (whey protein ili?) sorry na gnjavaži, i HVALA unaprijed! Edited by may-be |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |