Sprava za zgibove-Pomoć |
Post Reply |
Author | |
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2015 at 11:36 |
Evo ljudi neznam jesam li falio mjesto gdje sam postavio temu ako jesam onda premjestite gdje se treba nalaziti.
Naime kako imam garazu u kojoj želim trenirati onda sam sebi očistio dio prostora i treniram tu,ali hocu napravit spravu za zgibove jer ih želim više počet raditi,jer me sramota da nemogu napravit niti 1 zgib.Oca peglam već 3 mjeseca da mi napravi tu spravu za koju mu treba cca 2-2:30 h ali uvijek je danas ću sutra ću pa mi je više stvarno dopi*dilo ga stalno peglat pa ako bi mi vi mogli dat savjet kako to napraviti ako je ve netko pravio jer mi se neda nikoga kumit-molit da mi nesto uradi ako njemu do toga nije stalo pa bio bih vam zahvalan ako bi mi mogli pomoći. :) Hvala unaprijed! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam doma dvije šipke kupljene, nije bilo skupo, stotinjak kuna.. I stvarno se isplatilo, super su.
Tako da ako ti novac nije neki problem savjetujem da naručiš.. A ako je, valjda će netko sa foruma ti reći tko je radio |
|
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
|
A evo uspio sam tatu nekako pokrenit pa idem sad uzet mjere to jest izmjerit prostor na koji cu postaviti spravu pa onda cu to sutra poc kupiti šipku i onda će mi to tata sutra napravit.Btw hvala na odgovoru.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super
Sad samo udri po zgibovima |
|
NiksaV
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno,sad samo jako
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |