Priprema mesa | 
 
    Post Reply  
   | 
  
| Author | |
   
   barbara22  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 14 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 4  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Topic: Priprema mesaPosted: 14 Lipanj 2015 at 20:42  | 
 
| 
   
    
   Pozdrav svima, 
   
  tražila sam temu na forumu, ali nigdje ne vidim. Zanima me koji je najbolji način pripreme mesa? Ja ga trenutno spremam na mrvicu kokosovog ulja. Da li bi možda bilo bolje kuhati ga? 
    | 
 |
![]()  | 
 |
   
   r4mb0  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 14 Lipanj 2015 at 20:52 | 
 
| 
   
    
   Ja također radim na kokosovom ulju ili na maslacu, s obzirom da sam na keto dijeti meni masti odgovaraju u prehrani pa se ne zamaram hoće li meso biti nešto masnije  
   
  ![]() Prije sam znao kuhati piletinu, bude baš sočna, sad, kako ko voli... 
    | 
 |
![]()  | 
 |
   
   barbara22  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 14 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 4  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 14 Lipanj 2015 at 21:14 | 
 
| 
   
    
   Super, hvala ti :)
    
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   trip-to-fit  
   
   Viden/a u gymu  
    
   Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 15 Lipanj 2015 at 10:39 | 
 
| 
   
    
   piletinu i puretinu (filete) možeš staviti na masni papir, i u zagrijanoj pećnici nekih 20ak minuta (ovisi do pećnice) na 170-180°C, super ispadnu ako želiš taj pečeni okus bez masti. Ali mislim da je pei na malo kokosovog ulja također ok. Meni nijedno meso baš nije prefino kuhano osim pileine, ali to je isto do ukusa :D
    
   
   | 
 |
| 
   
     
     Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
     
   
   | 
 |
![]()  | 
 |
   
   Gym_girl  
   
   Fit moderator  
    
   Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 15 Lipanj 2015 at 11:33 | 
 
| 
   
    Najbolji način je onaj koji je tebi najfiniji i koji najmanje šteti  ![]() Ovisno o planiranoj količini masnoća u obroku slobodno peci na kokosovom ulju, ili pak skuhaj ako ti tako draže, stavi u pećnicu....nebitne sitnice koje ovise o ukusu i dostupnom vremenu. 
    | 
 |
| 
   
     
     "To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd." 
   
  Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/  | 
 |
![]()  | 
 |
   
   barbara22  
   
   Cita FAQ  
   Joined: 14 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 4  | 
  
   
      Post Options
    
        Thanks(0)
      Quote   Reply
   
     Posted: 15 Lipanj 2015 at 13:57 | 
 
| 
   
    
   Hvala svima :) 
   
  Danas ću probati skuhati, malo za promjenu.. Koliko se otprilike kuha piletina (šnicla) ? Negdje piše 15-ak min, negdje sat vremena 
    | 
 |
![]()  | 
 |
    Post Reply  
   | 
  |
| Tweet | 
| Forum Jump | Forum Permissions  ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Topic Options
   
 Post Options
 Thanks(0)
 

   
   
   
   
   
