Moja tortura |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2010 at 09:46 |
|
Evo i ja se prikljucujem. Sada nemam vremena, no oko š3h cu stavit
slike, mjere, rezim prehrane i treninga.. Pozz |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha, ovo mi je najbolji post do sad!!! šalim se, ajd, cekamo te |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
oho..
nabaci neku sliku iz kaveza ono, maco i to! |
||
will smoke your weed for food!
|
||
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
glavno da smo mi cure probile led..sad se i decki javljaju
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pocetkom godine krenuo sam znaci na novi rezim prehrane i treninga. Mislim da je pocetak bio oko 5. veljace.
Tada sam tezio nekih 97-98 kilograma. Mjere: Vrat 49cm Prsa š25cm Nadlaktica 43,5cm Struk š07 cm Bedra nazalost nisam mjerio.. Mjere danas: Vrat 45cm Prsa šš7 cm Nadlaktica 40cm Struk 90cm U sljedecem postu pisem program prehrane i treninga. Rezultatima sam zadovoljan. Edited by davor23 |
||
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
transformers hebote! |
||
|
||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wow!
Impresivan napredak! Daj da vidim taj trening i prehranu da pomalo i ja pokupim Samo naprijed! |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadam se da se vidi promjena.. Ja skoro nikad zadovoljan.. |
||
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
kapa dolje, davore! |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sto se tice prehrane, po cijele dane je kalkulator bio kraj mene
Bazalni metabolizam mi je bio oko 2050kcal, a kroz treninge sam dnevno trosio od 500-800 kcal.. Tako da sam hranom unosio oko 2400kcal dnevno i time osiguravao deficit od cca 300 kcal.. Svaki 4. dan sam unosio veci unos kalorija kako bih sprijecio usporavanje metabolizma. Primjer jelovnika: 8:00 50g zobenih+cimet+32g whey+vocka (oko 400 kcal) š0:30 integralni kruh 50g+pureca sunka š00g+sirni namaz+nemasni jogurt+krastavac (oko 400kcal) š4:00 50g rize+š00g pilecih/purecih prsa+brokula+gljive (oko 400 kcal) š5:00 50g rize+š00g pilecih/purecih prsa+brokula+gljive (oko 400 kcal) š8:00 PWM (45g whey+50g dextroze) (oko 400kcal) 2š:00 200g posnog sira+50g kikirikija (oko 400kcal) Vecinom su svi dani izgledali ovako. Ponekad je bilo danas kada sam za dorucak jeo jaja sa sunkom (naravno bez kruha) i gljivama. Za rucak sam znao umjesto rize i brokula jesti krumpir sa mahunama, ili grahom itd.. Uglavnom, bazirao sam sve na kalorijskom unosu, sto se na kraju i isplatilo. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore, super posel si odradio
Sad pocni jest kao muško |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da se vidi velka promjena, bravo!
Totalna promjena.....nemaš kaj bit nezadovoljan, ovo je stvarno ogroman napredak,a to kaj ti nisi zadovoljan nikad to mi je normalno, ja sam sebi uvijek isti i isto nikad zadovoljan onak kak bi htio, tak da ocito kad sami sebe gledamo svaki dan nam je manje više isto... Koja leđurina si imal tam,mrcinska.Da su takva široka i bez škembe a? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha.. Hvala.. Ali soner.. strah me pocet jest. Razmisljam mozda da nastavim ovako dok se ne vide sve plocice.. a opet, tako cu tesko nabit snagu za prvenstvo..damn.. ne mozes 2 cilja ganjat istovremeno.. |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A to je sve u glavi.. Svi mi govore da sam se utanjio lijepo, cak mi nona govori da nisam vise frajer kakav sam bio.. A to su bila ledja.. sada to vise nisam ja |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedi, nemoj da te bude strah, ja sma isto ko ti krenuo u totalnu definiciju , reko idem do plocica jednom za svagda..... Odradio sam prvu fazu,dosao blizu ,a opet daleko od plocica, ozljedio se pa prekinuo na tome i poslje mora jednostavno nisam zelio vise se mucit sa restrikcijom i evo jedem vec 2 mjeseca svaki dan manje vise isto ko kaj sam danas postal u jelovnicima,jedino je nekad 6, nekad 7 obroka, ovisi o obavezama popodne......... znaci ima hrane, bar mislim.... i nema pogoršanja, zapravo kao da sam skinuo još bodyfata a dobio sam mišicne mase sigurno, pogotovo ruke...i dalje ( do operacije ramena) idem na masu sve dok se ne zašpekavim i onda cu udarit po definiciji završnoj..... S time da ti nakon perioda restrikcije, low carba i toga svega tijelo odlicno reagira na povecan unos hrane, carbsa i svega i zapravo najlakše i najbrže nabire mišicnu masu taj prvi period.... imam neke nove slike pa mozda i ja otvorim temu kasnije Edited by The Phoenix |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sto se tice treninga, tu je bilo svakakvih oscilacija. Ja imam previse slobodnog vremena koje ubijam sa nalazenjem novih programa, pa odredjivanjem prednosti i nedostataka pojedinih programa itd.
Prvih 6mj sam bio na full body programu, koji mi je najvise pasao. 3 x tjedno, 5x5, ucinilo je svoje. Trening je bio sljedeci: Ponedjeljak: Cucanj Ravni bench Zgibovi Vojnicki potisak Biceps pregib sipkom Triceps ceoni potisak sipkom Lateralno odrucenje Trbusnjaci 6 rundi boksa po vreci. Srijeda: Mrtvo dizanje Kosi bench Veslanje u pretklonu Push Press Biceps pregib bucicama Kickbacks Lateralno odrucenje u pretklonu Trbusnjaci 6 rundi boksa po vreci. Petak: Dips Prednji cucanj Mrtvo s ravnim nogama Okomito veslanje Hammer pregib bucicama Uski bench Cuban rotation Trbusnjaci 6 rundi boksa po vreci. Utorak i cetvrtak sam takodjer radio boksacki trening. U pocetku programa sam svakodnevno isao u vecernje setnje u trajanju od 60min, no to sam s vremenom prestao. Pocetkom ljeta napravio sam pauzu u trajanju od 3 tjedna. Godisnji |
||
|
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |