Kakao keksici |
Post Reply |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Veljaca 2013 at 01:37 |
1 jaje
1žl. sladila 3žl. zobenih (samljeti!) 5,6 žl. malomasnog mlijeka 1žl. praška za pecivo 1žl. kakaa sa smanjenim postotkom masti Pomješate prvo sve tekuce sastojke u jednoj zdjelici, a suhe u drugoj (ovo je bitno!), pa ih sjedinite. Sve istresete na plitki tanjur i pecete u mikrovalnoj oko 4min na 650W. Probala sam mlijeko zamijeniti Coca Colom Zero...nije bilo loše, fino se osjetila Cola.. |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
procitala sam sve recepte, najdraži su mi kakao keksici. :D s cim mogu zamijeniti sladilo, medom? i kolko ih ispade, vjerojatno ovisi od tanjura, ali ova kolicina je za kolko osoba?
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
s obzirom da idu samo 3zl.zobenih..ja to sama pojedem za dorucak uz caj i posni :D
Pa mozes med umjesto sladila.. probas jel ti dovoljno slatko.. |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |