pomoc oko trening programa |
Post Reply |
Author | |
miki 90
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2013 Location: sarajevo Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2013 at 15:11 |
pokusao sam napraviti sam neki program pa ako neko moze reci dal je uredu sta trebam popraviti itd.. UTORAK: PRSA : - potisak na ravnoj klupi sa sirokim hvatom 4 x 8-12 - potisak na ravnoj klupi s uskim hvatom 4 x 8-12 - potisak na kosoj klupi 4 x 8-12 - razvlacenje na ravnoj klupi 4 x 8-12 BICEPS: - stojeci pregib dvorucnim tegom 4 x 10 - pregib na scotovoj klupi 4 x 10 - sjedeci kosi pregib bucicama 3 x 10 CETVRTAK : LEdjA : - vucenje na lat masini ispred glave 4 x 8-12 - vucenje na lat masini iza glave 4 x 8-12 - sjedece veslanje na spravi prema prsima 4 x 8-12 - sjedece veslanje na spravi prema trbuhu 4 x 8-12 TRICEPS : - triceps extenzija na sajli 4x 8-12 - propadanja 4 x do odustajanja ( oko 6 puta ) - stojeca jednorucna triceps extenzija bucicom 4 x 8-12 SUBOTA : RAMENA : - na pres masini 4 x 8-12 - jednorucno razrucenje bucicom 4 x 8-12 - naizmjenicno predrucenje bucicom 4 x 8-12 NOGE : - prednja loza ( nezz ime masine) 4 x 8-12 - zadnja loza ( nezz ime masine) 4 x 8-12 - listovi podizanje na masini 4 x 8-12 uz svaki trening odradim po 200 trbusnih radeci izmedju svake druge serije ( vjezbe osalih misic) po 25 trbusnih i tako do 200 , posle teretane subotom i nedeljom idem na bazen , i zanima me sta bi mogao raditi nedeljom da ne poremetim program ? hvala ince idem vec 2 sedmice u teretanu ali bez programa , zelja mi je da dobijem misicne mase , ishranu sam poprilicno sredio .. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |